קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות15
ציון בריאות5
מגזין

כוסות חול ועפר אוריאו

כוסות חול ועפר אוריאו
והוא יספק כ 15 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 452 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך חטיפי פירות לעיסים, qt. חלב, ג'לי וניל טעם פודינג מיידי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו כוסות עפר או חול (Parfaits פודינג Oreo), עוגת פוק עפר אוריאו, ו כוסות חול (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכינו פודינג וניל ושוקולד מתערבב בנפרד עם חלב לפי הוראות החבילות.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
2
בואו לעמוד 5 דקות. מערבבים 1/2 כוס שוט מגניב לתוך כל קערה של פודינג.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
כף 1 כף. פירורי עוגיות לתוך כל אחד 8 (6-עוז. גביעי קינוח; למעלה עם שכבות של פודינג וניל 1/4 כוס, 1 כף. פירורי עוגיות ופודינג שוקולד 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עוגיות אוראו מרוסקות1/2 כוס עוגיות אוראו מרוסקות
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
4
מפזרים פירורי עוגיות שנותרו. להכניס למקרר 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עוגיות אוראו מרוסקות1/2 כוס עוגיות אוראו מרוסקות
5
הכנס 2 חטיפים פירות לתוך גבי כל קינוח רק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם בחירה מצוינת לעוגיות אוריאו. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "