עוגות שקדים עם שוקולד פסיפלורה-רוטב פירות עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 532 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תמצית vanillan, אבקת אפייה, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פסיפלורה קרמל מטבעות זהב, שוקולד מצופה קרמל שעועית קסם שקדים, וקינמון קרמל מקדמיה שוקולד ברים, שוקולד לבן פסיפלורה פירות עם רוטב אוכמניות-מנטה וקרם קוקוס, ו עוף עם רוטב פסיפלורה על פירות יבשים ואגוזים אורזו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 177°. חמאה וקמח ramekins.
מרכיבים שתצטרך
Planters® אגוזי פקאן
1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
רוטב פונזו מוכן
2
במעבד מזון, לעבד דבק שקדים וסוכר עד תערובת דומה חול דק, 10 עד 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח שקדים
דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)
ציוד שתשתמש בו
1/2 גרם פרמזן טרי מגורר
3
העברה לקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט, ולאחר מכן להוסיף חמאה ופעימה עד אור ורך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Planters® אגוזי פקאן
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
4
הוסף ביצים, 1 בכל פעם, פועם היטב לאחר כל תוספת גירוד למטה קערה לפי הצורך, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
קרטון פילדלפיה מילוי עוגת גבינה מוכנה להגשה
ציוד שתשתמש בו
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
5
להוסיף וניל לנצח עד incorporated, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
24 אגוזי לוז שלמים, קלויים והקליפות הוסרו
6
בקערה קטנה, לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, ומלח. לנפות על תערובת ממרח שקדים, ולאחר מכן לערבב עד incorporated, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורען, בתוספת תוספת, לפי הצורך
ממרח שקדים
1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא
2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
חבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסים
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
7
מחלקים את הבלילה בין ramekins מוכן, החלקה צמרות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
העברת גיליון אפייה ואופים עד עוגות הם חום זהוב קפיץ לגעת, כ 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרטון חמוציות רוטב תפוזים
רוטב פונזו מוכן
9
העברה למתלה להתקרר בעת ביצוע רוטב. (עוגות ניתן אפוי קדימה, להסיר ramekins, וקפוא, עטוף בחוזקה בניילון נצמד, עד שבוע 1. אפשר 4 שעות לעוגות להפשיר בטמפרטורת החדר. כדי לחמם מחדש, מניחים על קלף-נייר מצופה גיליון אפייה ואופים ב 177° במשך 10 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
בוטנים טחונים דק
קרמלים וטוטי רול מידג'ס
ציוד שתשתמש בו
קרטון חמוציות רוטב תפוזים
כגון גבינות לטאקו
רוטב פונזו מוכן
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
1
העברת שוקולד קצוץ לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 כפיות פרחי לבנדר מיובשים, טחונים
ציוד שתשתמש בו
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
2
בסיר קטן מעל חום מתון, מערבבים יחד קרם ומיץ פסיפלורה. מביאים לרתיחה, ואז לשפוך על שוקולד ולתת לעמוד 30 שניות. באמצעות מרית סיליקון חסינת חום, מערבבים עד חלקה, על 30 שניות. מכסים בניילון נצמד ומתחממים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ פסיפלורה
1 עד 2 כפיות פרחי לבנדר מיובשים, טחונים
1 עוגת גבינה קפואה בסגנון ניו יורק (30 אונקיות), מופשרת
קרמלים וטוטי רול מידג'ס
ציוד שתשתמש בו
מרית אפייה
כגון גבינות לטאקו
עוגת גבינה קפואה בסגנון ניו יורק, מופשרת
1
יוצקים על 2 כפות רוטב למרכז של כל צלחת.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים טחונים דק
2
הפעל סכין קטנה ודקה סביב הקצה הפנימי של 1 ramekin, ולאחר מכן הפוך על כף היד, באמצעות כף יד אחרת, להחטיף התחתון של ramekin לשחרר עוגה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
צ'דר חד מגורר, בתוספת תוספת לציפוי
3
להעביר עוגה למתלה ולנפות סוכר ' קונדיטורים מעל, ולאחר מכן להעביר צלחת מוכנה. עוגות Unmold שנותרו באותו אופן.