קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

כוסות טון עם סלמון מעושן חם ואבוקדו

כוסות טון עם סלמון מעושן חם ואבוקדו
כוסות טון עם סלמון מעושן חם ואבוקדו הוא pescatarian מתאבנים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 153 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, כוסברה, מיץ ליים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו גבינות עיזים, אבוקדו וכוסות סלמון מעושנות, סלמון מעושן & כוסות פילו מוס אבוקדו # LaMarcaSparkle, ו כוסות עגבניות סלמון מעושן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
2
שכב 12 won עטיפות טון שטוח, באמצעות כמחצית החמאה, לצחצח את שני הצדדים. לחץ לתוך כוסות מאפין מיני (2 כפות. גודל), קפלים כל ליצור כוס קטנה.
מרכיבים שתצטרך
3
מפזרים עטיפות עם חצי זרעי שומשום.
מרכיבים שתצטרך
4
אופים עד חום זהוב (צופה בזהירות; הם יכולים לשרוף בקלות), 7 עד 9 דקות. להשתחרר מכוסות עם מרית קטנה ולשים על מדף קירור. חזור עם 12 won עטיפות טון שנותרו, חמאה, זרעי שומשום.
מרכיבים שתצטרך
5
בקערה קטנה, לשלב סלמון, בצל ירוק, כוסברה, מיץ ליים, זנגביל, ומלח; לערבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
6
הוסף אבוקדו (ראה הערות) וזרוק בעדינות רבה עד בשילוב טוב. שים כפית נדיבה בכל גביע וון טון.
מרכיבים שתצטרך
7
מגישים באופן מיידי.
8
סלמון מעושן: מדריך של דקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
9
יותר מכל דג אחר, סלמון משאיל את עצמו כדי להיות מעושן. סלמון מעושן מעולה מגיע מקנדה, אירלנד, נורבגיה, סקוטלנד, והמדינה המאוחדת וכל זה נופל לשתי קטגוריות בסיסיות.
מרכיבים שתצטרך
10
מעושן קר: הסלמון נרפא במי מלח או עם סוכר, מלח, ותבלינים, ואז מעושן על שבבי עץ בטמפרטורה נמוכה (בדרך כלל 70 עד 9
מרכיבים שתצטרך
11
לכל מקום מיום לשלושה שבועות. העשן לא ממש לבשל את הדגים, כך שהוא נשאר משיי ויש לו טעם עשן מתון. סלמון נובה נרפא בתמיסת מלח קלה. סגנון סקוטי משתמש לשפשף יבש כי הוא שטף לפני העישון. הסלמון הודי-תרופה הוא גרגר הראשון ולאחר מכן מעושן עד שבועיים, עד שיש לו את המרקם של קופצני. לקס, החבר הכי טוב של הבייגל, הוא ברר ולפעמים (אבל לא תמיד) מעושן קלות, ונוטה להיות בצד המלוח. גרבלקס סקנדינבי לא מעושן בכלל, רק יבש נרפא עם מלח, סוכר, שמיר.
מרכיבים שתצטרך
קופצניקופצני
12
חם מעושן: כמו עם קר מעושן, חם מעושןאו kipperedsalmon נרפא ראשון. ואז הוא מעושן בטמפרטורה גבוהה יותר (בדרך כלל 120 עד 18
13
לתקופה קצרה יותר, בדרך כלל לא יותר מ 12 שעות. התוצאה: מרקם קשקשי ומבושל וטעם עמוק ומעושן.

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc
Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley יש אפרסק ופירות טרופיים כי הם מיד על האף, עם הרמז הדרוש של חלת דבש (אופי varietal המסורתי), וביטוי פחותה של תפוח והדרים. על החיך, ניחוחות הם שיקוף ונתן נוכחות חזקה עוד יותר עם תפוח צהוב הערות הדרים אקזוטיים, אשר נותן לו זרימות מדויקת. המרקם עדין, והטעמים מתרחבים בנגיעה של מינרליות מלוחה, מה שמוביל לחומציות חדה ובהירה, המוסיפה לאופי המרענן של היין. זה יהיה לפרוח ולהשיג במורכבות עם זמן בקבוק נוסף.