קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות17
מגזין

כוסות פלפל ממולאות רב דגנים

כוסות פלפל ממולאות רב דגנים
את המתכון ניתן להכין כוסות פלפל ממולאות רב גרגירים תוך כ-55 דקות . מנה אחת מכילה 198 קלוריות , 19 גרם חלבון ו -3 גרם שומן . , אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. למתכון הזה של Taste of Home יש 1 אוהד. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, פתיתי פלפל, בורגול ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 60% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו כוסות פלפל ירוק ממולאות , כוסות פלפל ממולאות טאקו , ופנקייק רב-גרגירי ממולאות PB&J .

הוראות

1
חותכים פלפלים לשניים לאורכם; להסיר גבעולים וזרעים. בקומקום גדול מבשלים פלפלים במים רותחים במשך 3-5 דקות. לשטוף במים קרים ולנקז; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
2
בסיר גדול מבשלים את ההודו, הבצל והשום על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; לנקז. מערבבים פנימה 2 כוסות רוטב ספגטי, תירס, דומדמניות, יין או מרק, שעורה, בורגול, עדשים, סוכר חום ותבלינים. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים ללא מכסה במשך 10-15 דקות או עד שהם מתחממים. כף גדושה 1/2 כוס לתוך כל כוס פלפל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
6 אגסי בארטלט או ד'אנג'ו בינוניים6 אגסי בארטלט או ד'אנג'ו בינוניים
בצל צהוב, קלוף, מגוררבצל צהוב, קלוף, מגורר
דומדמניותדומדמניות
עדשיםעדשים
שעורהשעורה
בורגולבורגול
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
3
מניחים ב-13 אינץ'. x 9 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בספריי בישול. מעל כל פלפל רוטב ספגטי שנותר; מפזרים גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
רוטב פסטהרוטב פסטה
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
4
מכסים ואופים ב-375 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שהפלפלים רכים והמלית מחוממת.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ציוד שתשתמש בו
6 כפות ליקר אייריש קרים6 כפות ליקר אייריש קרים