את המתכון ניתן להכין כוסות פלפל ממולאות רב גרגירים תוך כ-55 דקות . מנה אחת מכילה 198 קלוריות , 19 גרם חלבון ו -3 גרם שומן . , אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. למתכון הזה של Taste of Home יש 1 אוהד. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, פתיתי פלפל, בורגול ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 60% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו כוסות פלפל ירוק ממולאות , כוסות פלפל ממולאות טאקו , ופנקייק רב-גרגירי ממולאות PB&J .
הוראות
1
חותכים פלפלים לשניים לאורכם; להסיר גבעולים וזרעים. בקומקום גדול מבשלים פלפלים במים רותחים במשך 3-5 דקות. לשטוף במים קרים ולנקז; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
2
בסיר גדול מבשלים את ההודו, הבצל והשום על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; לנקז. מערבבים פנימה 2 כוסות רוטב ספגטי, תירס, דומדמניות, יין או מרק, שעורה, בורגול, עדשים, סוכר חום ותבלינים. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים ללא מכסה במשך 10-15 דקות או עד שהם מתחממים. כף גדושה 1/2 כוס לתוך כל כוס פלפל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטה
6 אגסי בארטלט או ד'אנג'ו בינוניים
בצל צהוב, קלוף, מגורר
דומדמניות
עדשים
שעורה
בורגול
פירורי בשר צמחוני קפואים
טורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק