פלאן שוקולד מקסיקני
המתכון שוקולד פלאן מקסיקני מוכן בערך 5 שעות וזה בהחלט עצום ללא גלוטן אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 268 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. אם יש לך שמנת כבדה, מקלות קינמון, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו פלאן שוקולד מקסיקני מודרני, פלאן מקסיקני, ו פלאן מקסיקני (פודינג קרמל אפוי) (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום מראש תנור ל 325 ° F. בסיר חובה כבד קטן על חום בינוני, מערבבים 2/3 כוס סוכר ומים להתמוסס; מביאים לרתיחה. המשך לבשל, ללא ערבוב, עד התערובת היא צבע ענבר עמוק, צחצוח הצדדים של סיר עם מים לפי הצורך לשטוף את כל גבישים שעשויים להיווצר. מיד לשפוך לתוך החלק התחתון של מחבת להטות מחבת מעיל באופן שווה; להפריש.
בקערה גדולה, להקציף הנותרים 1/2 כוס סוכר עם ביצים, חלמון, וניל, ומלח. בסיר בינוני, חלב חום, שמנת, ומקלות קינמון לצריבה.
הסר מקלות קינמון לאט לשפוך תערובת שוקולד לתערובת ביצה, לטאטא לשלב. בזהירות לשפוך פודינג חם למחבת.
הגדר מחבת במחבת צלייה גדולה ומניחים על מתלה תנור.
מוסיפים מים חמים למחבת צלייה עד שהיא מגיעה לחצי הדרך עד לצדדים של מחבת עוגה.
אופים עד רק להגדיר אבל עדיין קצת מתפתל, כ -30 דקות.
בואו להתקרר בטמפרטורת החדר 30 דקות, ואז להירגע עד שנקבע לחלוטין, על 4 שעות.
כדי לשרת, להפעיל סכין חדה סביב היקף מחבת עוגה כדי לשחרר פלאן.
מקום צלחת הגשה מעל מחבת להתהפך כדי להפוך פלאן על צלחת.