קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות2
ציון בריאות6
מגזין

כוסות קיש בייקון-ברוקולי

כוסות קיש בייקון-ברוקולי
אם אתם רוצים להוסיף עוד מתכונים ים תיכוניים לרפרטואר שלכם, כוסות קיש בייקון-ברוקולי עשויות להיות מתכון שכדאי לכם לנסות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -18 גרם חלבון , 29 גרם שומן , וסך הכל 355 קלוריות . תמורת 1.33 דולר למנה , תקבלו מנה עיקרית ל-2 סועדים. גשו לחנות וקנו רצועות בייקון, פרחי ברוקולי, עגבנייה ועוד מספר מצרכים להכנה עוד היום. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה נטולת גלוטן, ראשונית וקטוגנית . אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה אורך כ -35 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון כף של 43% , וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, ייתכן שתאהבו גם מתכונים כמו קיש בייקון ורוקט , קיש כרישה, פטריות ובייקון , וכוסות טוסט בייקון וביצה .

הוראות

1
במחבת גדולה, טגנו את הבייקון על אש בינונית עד שהוא פריך. בעזרת כף מחוררת, הוציאו אותו למגבות נייר; סננו, תוך שמירה על כף אחת של נוטפי הבייקון. בתוך הנוטפי הבייקון, טגנו את הברוקולי והבצל על אש בינונית במשך 2-3 דקות או עד שהירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים שום; מבשלים דקה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
3
בקערה קטנה, טורפים את הביצים, הפטרוזיליה, המלח המתובל אם רוצים והפלפל. מוסיפים את תערובת הבייקון והברוקולי ומוסיפים גבינה ועגבנייה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות עירית קצוצה, מחולקת1-1/4 כפיות עירית קצוצה, מחולקת
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
יוצקים לשני רמקינים בנפח 280 מ"ל או כוסות קרם וניל מצופות בתרסיס שמן.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
5
אופים ב-400 מעלות צלזיוס במשך 22-25 דקות או עד שסכין הננעצת במרכז יוצאת נקייה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד