כוסות שוקולד חמאת בוטנים
זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם חמאה, חמאת בוטנים שמנת, ממתק שוקולד חלב, וכן קומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 10%. ציון זה לא כל כך מרהיב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון מיקרוגל חמאת בוטנים פאדג'בציפוי שוקולד & מיני בוטנים חמאת כוסות / מאפינס עבור מאפין, מיקרוגל חמאת בוטנים פאדג'בציפוי שוקולד & מיני בוטנים חמאת כוסות / מאפינס עבור מאפין, ו מוות על ידי חמאת בוטנים: עוגיות חמאת בוטנים עם כוסות חמאת בוטנים שוקולד.
הוראות
במיקרוגל ממיסים שוקולד, חמאה וקיצור; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מניחים נייר כסף או נייר כוסות אפייה מיניאטוריות בתבנית מאפינס מיניאטורית.
מניחים 1 כף תערובת שוקולד בכל כוס.
במיקרוגל, ממיסים חמאת בוטנים; מערבבים עד חלקה. כף לכוסות. למעלה עם תערובת השוקולד שנותרה. ממיסים מחדש תערובת שוקולד במידת הצורך. מקררים 30 דקות או עד ליציבות.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לטבילה. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא רופינו פרוסקו העשוי מענבים אורגניים. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 22 דולר.
![רופינו פרוסקו עשוי ענבים אורגניים]()
רופינו פרוסקו עשוי ענבים אורגניים
הזר ריחני ומתפוצץ בתווי פרי. יש לו ניחוחות נקיים של תפוחים, אגסים והדרים, מלווים ברמזים לוויסטריה. פריך, נקי ועדין עם בועות עדינות על החיך. טעמים עזים של תפוח ואפרסק מובילים לגימור נעים עם פירות מתמשכים ותווים פרחוניים.