קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות60
ציון בריאות4
מגזין

כופתאות Jiaozi

כופתאות Jiaozi

הוראות

1
מסננים את הכרוב במסננת מעל כיור ולהשתמש בידיים שלך כדי לסחוט לחות עודפת.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
בקערת ערבוב גדולה, לשלב את הכרוב, חזיר, רוטב סויה, יין אורז, שמן שומשום, זנגביל, בצל ירוק ופלפל. מערבבים בכיוון אחד עם מקל אכילה עד רק מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
כדי ליצור את הכופתאות, לנוח עטיפה בכף היד שלך ומניחים כפית גדושה של מילוי במרכז. לטבול את האצבע שלך בקערת מים ולהפעיל אותו מסביב לקצה כדי לעזור לעשות חותם טוב. מקפלים קלות את העטיפה על עצמו אבל לא לגעת בקצוות יחד. החל מקצה אחד, השתמש באצבעותיך כדי לעשות קפלים קטנים בצד העטיפה סגורים אליך, ולאחר מכן לחץ על הקפל לצד השני וצבוט יחד בחוזקה. שמור על ביצוע קפלים במורד פתח הכופתה בדרך זו עד אטום לחלוטין. חזור על תהליך זה עם המילוי הנותרים ועטיפות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
יין אורזיין אורז
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
סוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאףסוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאף
4
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. זרוק חצי מהכופתאות לתוך המים ומערבבים פעם אחת כדי שהם לא יישארו ביחד. כאשר המים רותחים שוב, להוסיף 1 כוס מים קרים לסיר. ואז כאשר הוא רותח שוב, להוסיף 3 כוסות מים קרים. בפעם השלישית שהמים רותחים, הכופתאות מבושלות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
הסר אותם עם כפית מחוררת וחזור עם הכופתאות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מגישים מיד עם קערות קטנות של חומץ אורז שחור סיני לטבילה.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
7
Reprinted with permission from Feeding The Dragon: A Colinary Travelogue Through China With Recipesby Mary Kate Tate & Nate Tate, (C) © 2011 Andrews McMeel Publishing, LLC
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
Reprinted with permission from Feeding The Dragon: A Culinary Travelogue Through China with Recipesby Mary Kate Tate & Nate Tate, (C) © 2011 Andrews McMeel Publishing, LLC