קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות60
ציון בריאות4
מגזין

כופתאות Jiaozi

כופתאות Jiaozi

הוראות

1
מסננים את הכרוב במסננת מעל כיור ולהשתמש בידיים שלך כדי לסחוט לחות עודפת.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בקערת ערבוב גדולה, לשלב את הכרוב, חזיר, רוטב סויה, יין אורז, שמן שומשום, זנגביל, בצל ירוק ופלפל. מערבבים בכיוון אחד עם מקל אכילה עד רק מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
כדי ליצור את הכופתאות, לנוח עטיפה בכף היד שלך ומניחים כפית גדושה של מילוי במרכז. לטבול את האצבע שלך בקערת מים ולהפעיל אותו מסביב לקצה כדי לעזור לעשות חותם טוב. מקפלים קלות את העטיפה על עצמו אבל לא לגעת בקצוות יחד. החל מקצה אחד, השתמש באצבעותיך כדי לעשות קפלים קטנים בצד העטיפה סגורים אליך, ולאחר מכן לחץ על הקפל לצד השני וצבוט יחד בחוזקה. שמור על ביצוע קפלים במורד פתח הכופתה בדרך זו עד אטום לחלוטין. חזור על תהליך זה עם המילוי הנותרים ועטיפות.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
יין אורזיין אורז
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
סוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאףסוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאף
4
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. זרוק חצי מהכופתאות לתוך המים ומערבבים פעם אחת כדי שהם לא יישארו ביחד. כאשר המים רותחים שוב, להוסיף 1 כוס מים קרים לסיר. ואז כאשר הוא רותח שוב, להוסיף 3 כוסות מים קרים. בפעם השלישית שהמים רותחים, הכופתאות מבושלות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
הסר אותם עם כפית מחוררת וחזור עם הכופתאות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
מגישים מיד עם קערות קטנות של חומץ אורז שחור סיני לטבילה.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
7
Reprinted with permission from Feeding The Dragon: A Colinary Travelogue Through China With Recipesby Mary Kate Tate & Nate Tate, (C) © 2011 Andrews McMeel Publishing, LLC
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
Reprinted with permission from Feeding The Dragon: A Culinary Travelogue Through China with Recipesby Mary Kate Tate & Nate Tate, (C) © 2011 Andrews McMeel Publishing, LLC