בקערת ערבוב גדולה, לשלב את הכרוב, חזיר, רוטב סויה, יין אורז, שמן שומשום, זנגביל, בצל ירוק ופלפל. מערבבים בכיוון אחד עם מקל אכילה עד רק מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
כדי ליצור את הכופתאות, לנוח עטיפה בכף היד שלך ומניחים כפית גדושה של מילוי במרכז. לטבול את האצבע שלך בקערת מים ולהפעיל אותו מסביב לקצה כדי לעזור לעשות חותם טוב. מקפלים קלות את העטיפה על עצמו אבל לא לגעת בקצוות יחד. החל מקצה אחד, השתמש באצבעותיך כדי לעשות קפלים קטנים בצד העטיפה סגורים אליך, ולאחר מכן לחץ על הקפל לצד השני וצבוט יחד בחוזקה. שמור על ביצוע קפלים במורד פתח הכופתה בדרך זו עד אטום לחלוטין. חזור על תהליך זה עם המילוי הנותרים ועטיפות.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגורר
קורצים שומשום לבן
יין אורז
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
(שמור 1 כף)
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעית
סוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאף
4
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. זרוק חצי מהכופתאות לתוך המים ומערבבים פעם אחת כדי שהם לא יישארו ביחד. כאשר המים רותחים שוב, להוסיף 1 כוס מים קרים לסיר. ואז כאשר הוא רותח שוב, להוסיף 3 כוסות מים קרים. בפעם השלישית שהמים רותחים, הכופתאות מבושלות.