כופתאות סלמון צ'ילי צלוי תאילנדיות במרק קוקוס Lemongrass עשוי להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . מנה אחת מכילה עד 36 גרם חלבון 53 גרם של שומן, וסך הכל 675 קלוריות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. לכו לחנות ותרימו עלי ליים, בצל ירוק, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קרם קוקוס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט קרם קוקוס כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. מתכונים דומים: סלמון צ'ילי מתוק תאילנדי וקסדיות פלפל אדום קלוי, מרק קוקוס תאילנדי Lemongrass, ו קל תאילנדי קוקוס Lemongrass ראמן.
הוראות
1
כדי להפוך את הכופתאות: בקערה קטנה לערבב יחד את קרם קוקוס, רסק צ ' ילה קלוי, מלח, סוכר ופלפל. באקווריום מעבד מזון, להוסיף את lemongrass טחון, בצל ירוק וסלמון; תהליך לתוך הדבק מחוספס.
מרכיבים שתצטרך
קרם קוקוס
הדבק צ ' ילי
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
אליקסיר ג
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
מיונז, ועוד, לפי הצורך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
מניחים 1 כפית גדושה של המילוי במרכז העטיפה. להרטיב את הקצוות של העטיפה עם מים. מקפלים לשניים כדי לצרף את המילוי כדי ליצור חצי מעגל. צבטו את הקצוות יחד כדי לאטום. מניחים את הכופתאות על תבנית אפייה מרופדת בנייר שעווה; מכסים במגבת. חזור עם המילוי הנותרים ועטיפות. (עשוי להקפיא אותם בשלב זה).כדי להפוך את המרק: Colmbine חלב קוקוס, ציר עוף, galangal, lemongrass ו צ ' ילי ירוק בסיר מלאי. jBring לרתיחה, להפחית לרתיחה במשך 15 - 20 דקות. אל תמשיכו להרתיח או עשב הלמון יאבד את טעמו. מסננים את המרק לסיר המרק.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
אליקסיר ג
Galangal
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
2
מוסיפים רוטב דגים, עלי ליים ופטריות; מבשלים יחד במשך 3-5 דקות. כאשר מוכן לשרת, מערבבים את הסיד juice.To מבשלים את הכופתאות ו
מרכיבים שתצטרך
עלי ליים
רוטב דגים
אבוקדו האס מעוך קלות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
3
לשרת: בסיר גדול, להביא 2 ליטרים של מים לרתיחה מתגלגלת. זרוק את הכופתאות הטריות או הקפואות לתוך המים הרותחים. כאשר המים חוזרים לרתיחה, עם כפית מחוררת לגרוף את הכופתאות כי לרתוח עד למעלה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מעבירים 6 כופתאות לכל אחד לקערת מרק (קערה שטוחה היא הטובה ביותר). מצקת על 1 כוס אחוק חם לתוך כל קערה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
מצקת
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מקשטים עם צ ' ילי אדום, כוסברה, פתיתי שאלוט פריכים.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה הנהר הרוסי La Crema עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.