קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות50
מגזין

כופתאות סלמון צ'ילי צלוי תאילנדי במרק קוקוס לימון

כופתאות סלמון צ'ילי צלוי תאילנדי במרק קוקוס לימון
כופתאות סלמון צ'ילי צלוי תאילנדיות במרק קוקוס Lemongrass עשוי להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . מנה אחת מכילה עד 36 גרם חלבון 53 גרם של שומן, וסך הכל 675 קלוריות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. לכו לחנות ותרימו עלי ליים, בצל ירוק, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קרם קוקוס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט קרם קוקוס כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. מתכונים דומים: סלמון צ'ילי מתוק תאילנדי וקסדיות פלפל אדום קלוי, מרק קוקוס תאילנדי Lemongrass, ו קל תאילנדי קוקוס Lemongrass ראמן.

הוראות

1
כדי להפוך את הכופתאות: בקערה קטנה לערבב יחד את קרם קוקוס, רסק צ ' ילה קלוי, מלח, סוכר ופלפל. באקווריום מעבד מזון, להוסיף את lemongrass טחון, בצל ירוק וסלמון; תהליך לתוך הדבק מחוספס.
מרכיבים שתצטרך
קרם קוקוסקרם קוקוס
הדבק צ ' יליהדבק צ ' ילי
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
אליקסיר גאליקסיר ג
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מניחים 1 כפית גדושה של המילוי במרכז העטיפה. להרטיב את הקצוות של העטיפה עם מים. מקפלים לשניים כדי לצרף את המילוי כדי ליצור חצי מעגל. צבטו את הקצוות יחד כדי לאטום. מניחים את הכופתאות על תבנית אפייה מרופדת בנייר שעווה; מכסים במגבת. חזור עם המילוי הנותרים ועטיפות. (עשוי להקפיא אותם בשלב זה).כדי להפוך את המרק: Colmbine חלב קוקוס, ציר עוף, galangal, lemongrass ו צ ' ילי ירוק בסיר מלאי. jBring לרתיחה, להפחית לרתיחה במשך 15 - 20 דקות. אל תמשיכו להרתיח או עשב הלמון יאבד את טעמו. מסננים את המרק לסיר המרק.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
אליקסיר גאליקסיר ג
GalangalGalangal
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
גב שומן חזירגב שומן חזיר
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
2
מוסיפים רוטב דגים, עלי ליים ופטריות; מבשלים יחד במשך 3-5 דקות. כאשר מוכן לשרת, מערבבים את הסיד juice.To מבשלים את הכופתאות ו
מרכיבים שתצטרך
עלי לייםעלי ליים
רוטב דגיםרוטב דגים
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3
לשרת: בסיר גדול, להביא 2 ליטרים של מים לרתיחה מתגלגלת. זרוק את הכופתאות הטריות או הקפואות לתוך המים הרותחים. כאשר המים חוזרים לרתיחה, עם כפית מחוררת לגרוף את הכופתאות כי לרתוח עד למעלה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
מעבירים 6 כופתאות לכל אחד לקערת מרק (קערה שטוחה היא הטובה ביותר). מצקת על 1 כוס אחוק חם לתוך כל קערה.
מרכיבים שתצטרך
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מקשטים עם צ ' ילי אדום, כוסברה, פתיתי שאלוט פריכים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי אדוםפלפל צ ' ילי אדום
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת

מרכיבים

765דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ3551 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)2chiles פרזנו אדום, juliennedchiles פרזנו אדום, julienned2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקרם קוקוס עבה (החלק העליון של פחית חלב קוקוס טהור)קרם קוקוס עבה (החלק העליון של פחית חלב קוקוס טהור)33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'רוטב דגיםרוטב דגים1sprigכוסברה טרייה (לקישוט)כוסברה טרייה (לקישוט)82 כפות חמאה מומסתטרי galangal, פרוסות בגודל רבע (ג'ינג'ר סיאמי)טרי galangal, פרוסות בגודל רבע (ג'ינג'ר סיאמי)2בצל ירוק, סעיף לבן בלבד, טחון דקבצל ירוק, סעיף לבן בלבד, טחון דק2לימונים, מיץ, טרילימונים, מיץ, טרי2עלי ליים טריים, מרוסקים דקעלי ליים טריים, מרוסקים דק8עלי ליים טרייםעלי ליים טריים1מעקבעשב לימון, לב רך בלבד, טחון דקעשב לימון, לב רך בלבד, טחון דק4ביוןעשב לימון טרי, חתוך לאורכו 6 אינץ ' וחבולעשב לימון טרי, חתוך לאורכו 6 אינץ ' וחבול2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשימורי פטריות קש כולו, סחוטשימורי פטריות קש כולו, סחוט454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.עטיפת וונטון עגולהעטיפת וונטון עגולה340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פילה סלמוןפילה סלמון1חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום3צ' ילי סראנו ירוק, חבול.צ' ילי סראנו ירוק, חבול.1חתיכות טופי הית' ברמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי12 כפיות אבקת שוםבצק צ'ילי תאילנדי קלוי (נאם פריק פאו, מותג Pantainorasingh הטוב ביותר)בצק צ'ילי תאילנדי קלוי (נאם פריק פאו, מותג Pantainorasingh הטוב ביותר)1צביטה1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה הנהר הרוסי La Crema עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.