תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף וכופתאות רוזמרין. מנה אחת מכילה 383 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן זית, ביצה, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מרק העוף של עינת אדמוני עם גונדי (כופתאות עוף וחומוס איראניות), עוף שואי ג'יאו (כופתאות עוף מבושלות), ו עוף וכופתאות III (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב הראשון 5 מרכיבים בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה; להביא לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 15 דקות או עד העוף נעשה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
הסר מחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
הסר חתיכות עוף מרק; מגניב מעט. מסננים מרק דרך מסננת לתוך קערה גדולה; להשליך מוצקים.
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
15
מוסיפים תערובת קמח למחבת; מבשלים 3 דקות. זרוק את בצק הכופתה, 1 כף לכל כופתה, על תערובת עוף כדי ליצור 12 כופתאות. מכסים ומבשלים 7 דקות (לא נותנים מרק לרתוח).