כופתאות עוף ותפוחי אדמה
כופתאות עוף ותפוחי אדמה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 32 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 528 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם תערובת ביסקוויט, עוף, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: מרק עוף עם כופתאות תפוחי אדמה, מרק עוף ותפוחי אדמה עם כופתאות, ו כופתאות עוף ובטטה.
הוראות
להביא הראשון 5 מרכיבים לרתיחה בתנור הולנדי; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 45 דקות או עד העוף הוא רך.
הסר עוף, הזמנת מרק בתנור הולנדי. עוף קר ומרק בשר.
שומן דל שומן ממרק. עור, עצם, לחתוך עוף לחתיכות בגודל ביס; להפריש.
להקציף מרק בצל טחון לתוך מרק; להביא לרתיחה.
מערבבים יחד ביסקוויט לערבב, פתיתי תפוחי אדמה, וחלב. הפוך את הבצק על משטח משוריין בכבדות; רול או לטפוח בצק לעובי 1/4 אינץ'.
חתוך לרצועות 1/2 אינץ'. לצבוט את חתיכות 1/2 אינץ', ושחרר, 1 בכל פעם, לתוך מרק רותח; להוסיף עוף. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 15 דקות.
טיפ מהיר: תחליף 8 כוסות מרק עוף למים; להפחית מלח 1/4 כפית. המשך עם מתכון באמצעות 3 עד 4 כוסות קצוץ עוף מבושל.