קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

כופתאות פרחים פתוחות

כופתאות פרחים פתוחות
צריך pescatarian hor d ' oeuvre? כופתאות פרחים פתוחות יכול להיות מתכון נהדר לנסות. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 57 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. אם יש לך גזר, חמאה, אביב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו כופתאות פרח חזיר אפוי עם רוטב סויה ג'ינג'ר טבילה, סיו מאי מתכון כופתאות פתוח פנים, ו עוגת פרחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום ל 180C / מאוורר 160c / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
כריך 3 גיליונות של פילו יחד, צחצוח עם חמאה מומסת בין כל שכבה, ואז לחזור עם שאר פילו. באמצעות חותך עגול 7cm, לגזור 24 עיגולים.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
3
מברשת את החורים של בדיל מאפין מיני שאינו מקל עם חמאה מומסת, ולאחר מכן לחץ על העיגולים לתוך החורים (ייתכן שיהיה עליך לעשות אלה בקבוצות רק לשמור על שאר עיגולים filo מכוסה במגבת תה לח עד מוכן לבשל).
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
תהתה
ציוד שתשתמש בו
בתוספת 1 כף חמאה, מרוככתבתוספת 1 כף חמאה, מרוככת
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
4
אופים במשך 15 דקות עד חום זהוב. ניתן לאחסן במיכל אטום עד יום אחד.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
כדי לשרת, להחזיר את המקרים filo לתנור חם כדי לחמם דרך.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מחממים את השמן בווק או במחבת על אש בינונית. מטגנים את השום לכמה שניות, מוסיפים את הגזר, כרוב ונבטי במבוק, ואז מערבבים ומטגנים במשך 2 דקות. מערבבים את הפטריות, צדפה ורוטב סויה במשך 1 דקות יותר, להסיר מהחום, ולאחר מכן להוסיף את העירית. מתבלים עם קצת פלפל, ואז כף לתוך המקרים ומגישים את הכופתאות מיד.
מרכיבים שתצטרך
1/3 פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות1/3 פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
ל-1 אננסל-1 אננס
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל