כופתאות פרחים פתוחות
צריך pescatarian hor d ' oeuvre? כופתאות פרחים פתוחות יכול להיות מתכון נהדר לנסות. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 57 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. אם יש לך גזר, חמאה, אביב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו כופתאות פרח חזיר אפוי עם רוטב סויה ג'ינג'ר טבילה, סיו מאי מתכון כופתאות פתוח פנים, ו עוגת פרחים (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 180C / מאוורר 160c / גז
כריך 3 גיליונות של פילו יחד, צחצוח עם חמאה מומסת בין כל שכבה, ואז לחזור עם שאר פילו. באמצעות חותך עגול 7cm, לגזור 24 עיגולים.
מברשת את החורים של בדיל מאפין מיני שאינו מקל עם חמאה מומסת, ולאחר מכן לחץ על העיגולים לתוך החורים (ייתכן שיהיה עליך לעשות אלה בקבוצות רק לשמור על שאר עיגולים filo מכוסה במגבת תה לח עד מוכן לבשל).
אופים במשך 15 דקות עד חום זהוב. ניתן לאחסן במיכל אטום עד יום אחד.
כדי לשרת, להחזיר את המקרים filo לתנור חם כדי לחמם דרך.
מחממים את השמן בווק או במחבת על אש בינונית. מטגנים את השום לכמה שניות, מוסיפים את הגזר, כרוב ונבטי במבוק, ואז מערבבים ומטגנים במשך 2 דקות. מערבבים את הפטריות, צדפה ורוטב סויה במשך 1 דקות יותר, להסיר מהחום, ולאחר מכן להוסיף את העירית. מתבלים עם קצת פלפל, ואז כף לתוך המקרים ומגישים את הכופתאות מיד.