גשו לסופר וקנו קינמון, מלח, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 25 שעות ו-45 דקות. מתכונים דומים: כופתאות תפוחים וצימוקים מיושנות, כופתאות תפוחים מיושנות, ו סלט תפוחים וצימוקים חדש.
הוראות
1
לזרוק יחד את כל החומרים מילוי.
1
מחממים תנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
לנפות יחד קמח, אבקת אפייה, מלח, ו 3 כפות סוכר מגורען לתוך קערה. להתמזג חמאה וקיצור עם בלנדר מאפה או קצות האצבעות שלך עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
להוסיף 1/2 כוס חלב ומערבבים עם מזלג רק עד תערובת הוא רטוב.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
4
להפוך את הבצק על משטח עבודה משוריין ללוש בעדינות 7 עד 8 פעמים, או עד צורות בצק רך (לא overwork בצק, או כופתאות יהיה קשה).
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
5
מרדדים בצק על משטח משוריין היטב עם פינים מתגלגלים מקורנים לתוך מלבן מחוספס 16-על ידי 11 אינץ '(בערך 3/4 אינץ'). חתוך למלבן בגודל 15 על 10 אינץ'. חצי בצק לאורך, ולאחר מכן לחתוך לרוחב בשלישים (כדי ליצור 6 ריבועים).
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
1
מחלקים מילוי בין מרכזי ריבועים. להביא את כל 4 הפינות יחד על מילוי וצביטה יחד כדי לאטום.
2
העברת כופתאות לחמאה היטב 13 - על ידי 9-על 2 אינץ קרמיקה או זכוכית צלחת אפייה ולסדר על 1 אינץ ' זה מזה.
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישים
3
מברשת צמרות עם הנותרים 1/2 כף חלב ומפזרים הנותרים 1/2 כף סוכר מגורען.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1
להביא סיידר וסוכר חום לרתיחה, ערבוב עד הסוכר הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
2
יוצקים סירופ סביב כופתאות, ואז אופים כופתאות עד חום זהוב וסירופ מבעבע, 20 עד 25 דקות.