קושימומחה
מוכן ב25 שעות, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כופתאות תפוחים וצימוקים מיושנות

כופתאות תפוחים וצימוקים מיושנות
גשו לסופר וקנו קינמון, מלח, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 25 שעות ו-45 דקות. מתכונים דומים: כופתאות תפוחים וצימוקים מיושנות, כופתאות תפוחים מיושנות, ו סלט תפוחים וצימוקים חדש.

הוראות

1
לזרוק יחד את כל החומרים מילוי.
1
מחממים תנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לנפות יחד קמח, אבקת אפייה, מלח, ו 3 כפות סוכר מגורען לתוך קערה. להתמזג חמאה וקיצור עם בלנדר מאפה או קצות האצבעות שלך עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
להוסיף 1/2 כוס חלב ומערבבים עם מזלג רק עד תערובת הוא רטוב.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
4
להפוך את הבצק על משטח עבודה משוריין ללוש בעדינות 7 עד 8 פעמים, או עד צורות בצק רך (לא overwork בצק, או כופתאות יהיה קשה).
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
5
מרדדים בצק על משטח משוריין היטב עם פינים מתגלגלים מקורנים לתוך מלבן מחוספס 16-על ידי 11 אינץ '(בערך 3/4 אינץ'). חתוך למלבן בגודל 15 על 10 אינץ'. חצי בצק לאורך, ולאחר מכן לחתוך לרוחב בשלישים (כדי ליצור 6 ריבועים).
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
1
מחלקים מילוי בין מרכזי ריבועים. להביא את כל 4 הפינות יחד על מילוי וצביטה יחד כדי לאטום.
2
העברת כופתאות לחמאה היטב 13 - על ידי 9-על 2 אינץ קרמיקה או זכוכית צלחת אפייה ולסדר על 1 אינץ ' זה מזה.
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
3
מברשת צמרות עם הנותרים 1/2 כף חלב ומפזרים הנותרים 1/2 כף סוכר מגורען.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
1
להביא סיידר וסוכר חום לרתיחה, ערבוב עד הסוכר הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
2
יוצקים סירופ סביב כופתאות, ואז אופים כופתאות עד חום זהוב וסירופ מבעבע, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מגישים באופן מיידי.