קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

כיכר בשר איטלקית

כיכר בשר איטלקית
כיכר בשר איטלקית היא מנה עיקרית המגישה 8. תמורת 1.15 דולר למנה , מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 224 קלוריות , 17 גרם חלבון ו -11 גרם שומן . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לכם רוטב ספגטי נוסף, ביצים, אורגנו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-40 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 37% . הציון הזה גרוע למדי. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את כיכר בשר חגיגית , כיכר בשר חגיגית וכיכר בשר איטלקית .

הוראות

1
בקערה גדולה מערבבים את תשעת המרכיבים הראשונים. מפוררים בשר בקר מעל התערובת ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
על פיסת נייר כסף כבד, טפחו את תערובת הבקר לתוך 12 אינץ'. x 10 אינץ'. מַלבֵּן.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
3
שכבה עם שש פרוסות גבינה, בשר חזיר ועוד שש פרוסות גבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
4
מגלגלים בסגנון גליל ג'לי, מתחילים עם צד קצר ומקלפים את נייר הכסף בזמן הגלגול. אטום תפר וקצוות.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
5
מניחים עם צד התפר כלפי מטה בתוך 13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
6
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 70 דקות או עד שלא נשאר ורוד ומדחום בשר קורא 160 מעלות. למעלה עם הגבינה שנותרה; אופים 5 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
7
מניחים לעמוד 10 דקות לפני שפורסים.
8
מגישים עם רוטב ספגטי נוסף אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה

יין מומלץ: קברנה סוביניון, Zinfandel

ניתן לשלב קציץ בשר עם קברנה סוביניון וזינפנדל. קציץ בשר יעבוד עם יינות אדומים רבים. אנו ממליצים על משהו נועז ופירותי, כמו קברנה סוביניון או זינפנדל. קברנה סוביניון עמק נאפה יופיטר עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
יופיטר עמק נאפה קברנה סוביניון
יופיטר עמק נאפה קברנה סוביניון
תווים פירותיים של תאנה, שזיף ופטל עם מורכבות ומאוזנת בגוף.