כיכר בשר איטלקית
כיכר בשר איטלקית היא מנה עיקרית המגישה 8. תמורת 1.15 דולר למנה , מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 224 קלוריות , 17 גרם חלבון ו -11 גרם שומן . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לכם רוטב ספגטי נוסף, ביצים, אורגנו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-40 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 37% . הציון הזה גרוע למדי. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את כיכר בשר חגיגית , כיכר בשר חגיגית וכיכר בשר איטלקית .
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את תשעת המרכיבים הראשונים. מפוררים בשר בקר מעל התערובת ומערבבים היטב.
על פיסת נייר כסף כבד, טפחו את תערובת הבקר לתוך 12 אינץ'. x 10 אינץ'. מַלבֵּן.
שכבה עם שש פרוסות גבינה, בשר חזיר ועוד שש פרוסות גבינה.
מגלגלים בסגנון גליל ג'לי, מתחילים עם צד קצר ומקלפים את נייר הכסף בזמן הגלגול. אטום תפר וקצוות.
מניחים עם צד התפר כלפי מטה בתוך 13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. תבנית אפייה.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 70 דקות או עד שלא נשאר ורוד ומדחום בשר קורא 160 מעלות. למעלה עם הגבינה שנותרה; אופים 5 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.
מניחים לעמוד 10 דקות לפני שפורסים.
מגישים עם רוטב ספגטי נוסף אם רוצים.
יין מומלץ: קברנה סוביניון, Zinfandel
ניתן לשלב קציץ בשר עם קברנה סוביניון וזינפנדל. קציץ בשר יעבוד עם יינות אדומים רבים. אנו ממליצים על משהו נועז ופירותי, כמו קברנה סוביניון או זינפנדל. קברנה סוביניון עמק נאפה יופיטר עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
יופיטר עמק נאפה קברנה סוביניון
תווים פירותיים של תאנה, שזיף ופטל עם מורכבות ומאוזנת בגוף.