כיכר בשר במיקרוגל
מתכון זה מ טעם הבית דורש תערובת בקר רב-תכליתית, תיבול, בצל ורוטב ספגטי ללא בשר. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון טוב של 44%. מתכונים דומים: כיכר בשר מהירה במיקרוגל, כיכר בשר מהירה במיקרוגל, ו קציץ הבשר הטוב ביותר אי פעם.
הוראות
מניחים תערובת בקר בקערה קטנה; מוסיפים 2 כפות רוטב עגבניות, בצל ותיבול איטלקי.
מערבבים היטב; מעצבים לכיכר.
מניחים בתבנית אפייה רדודה חסינת מיקרוגל המצופה בתרסיס בישול. מכסים ומיקרוגל גבוה למשך 3-4 דקות או עד שמדחום בשר קורא 165 כ.
מניחים את רוטב העגבניות שנותר בקערה קטנה הניתנת למיקרוגל. מכסים ומיקרוגל גבוה למשך 15 שניות או עד לחימום.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא בלאטורה רוסו ספומנטה אדומה. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 8 דולר.
![בלטור רוסו ספומנטה אדומה]()
בלטור רוסו ספומנטה אדומה
הצבע התוסס והאודם של ספומנטה אדומה של בלאטורה רוסו הופך אותו ליין מבעבע שובה לב. ניחוחות מזמינים המזכירים אוכמניות והדרים יוצרים זר מורכב להפליא. מאוזן ועשיר באופי זני, יין מבעבע זה מרענן על ידי שילוב טעמים של פטל ודובדבנים המספקים גימור פריך ונקי.בעוד שספומנטס נהנים באופן מסורתי עם קינוחים, בלאטורה רוסו אדום ספומנטה הוא בן לוויה אלגנטי וחגיגי לכל אירוע.אלכוהול: 8.20%