כיכר האדון פטריות
כיכר האדון פטריות נמשכת כשעה ו-10 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-6 מנות. מנה עיקרית זו מכילה 196 קלוריות , 17 גרם חלבון ו -6 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש רוטב פלפל, ביצים, מלוחים ומיץ לימון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה פסקטרית . עם ציון ספונקולרי של 63% , המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון מגש חוואר מעושן ופטריות בר , כיכר בשר פטריות פורצ'יני עם רוטב פטריות וכיכר עדשים של פטריות .
הוראות
מערבבים בקערה את פירורי הקרקר, המרק, הביצים, החלב, הבצל, מיץ הלימון ורוטב הפלפלים; לערבב היטב.
מוסיפים את החמור. לוחצים לתוך 8 אינץ' משומן. x 4 אינץ'. תבנית לחם.
אופים ב-350 מעלות למשך 55-60 דקות או עד שסכין הננעצת ליד המרכז יוצא נקי.
יין מומלץ: פינו נואר, יין מבעבע, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
האדוק עובד ממש טוב עם פינו נואר, יין מבעבע ופינו גריג'יו. למרות שפירות ים שונים בהחלט יכולים לדרוש יינות שונים, בדרך כלל יין לבן פריך ובהיר או יין לבן מבעבע יעשו את העבודה ולא יטביעו טעמים עדינים. ה-Clos Pegase Mitsuko's Vineyard Pinot Noir עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-28 דולר לבקבוק.
![כרם פינו נואר של קלו פגאסה מיצוקו]()
כרם פינו נואר של קלו פגאסה מיצוקו
לפינו נואר 2012 יש ניחוחות מפתים עמוקים של דובדבנים אדומים ושחורים ו-olallieberry המודגשים על ידי פטריות פורצ'יני מיובשות, תה פו-אר, תבלינים מתוקים וקוביות של קטורת כנסייה. היין משיי וחסר תפרים בפה, מאזן בשרניות עם חומציות מושלמת ותחושת פה שופעת.