כיכרות בשר בודדות הן חלב חינם מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 626 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 42 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 12 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם קטשופ, רסק עגבניות, בצלים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: כיכרות בשר בודדות, כיכרות בשר סלסה בודדות, ו לחם בשר תוצרת בית.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
מחממים את שמן הזית במחבת סאוט בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיפים את הבצלים, הקורנית, המלח והפלפל ומבשלים על אש בינונית-נמוכה, ערבוב מדי פעם, במשך 8 עד 10 דקות, עד הבצלים שקופים אך לא חומים. את החום, להוסיף את רוטב ווסטרשייר, ציר עוף, רסק עגבניות. אפשר להתקרר slightly.In קערה גדולה, לשלב את צ ' אק הקרקע, תערובת בצל, פירורי לחם, וביצים, ומערבבים קלות עם מזלג. אל תרסק או שהקציץ בשר יהיה צפוף.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייר
ציר עוף
פירורי לחם
צ ' אק קרקע
רסק עגבניות
בצל
פלפל
טימין
ביצה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מחלקים את התערובת לתוך 6 (10 עד 11-אונקיה) חלקים לעצב כל חלק לתוך כיכר קטנה על מחבת גיליון.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מורחים על כף קטשופ על גבי כל חלק.
מרכיבים שתצטרך
קטשופ
מורחים
7
אופים במשך 40 עד 45 דקות, עד הטמפרטורה הפנימית היא 155 עד 160 מעלות F ואת כיכרות הבשר מבושלים דרך.