כיכרות משובשות עם זיגוג כתום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל כיכרות משובשות עם זיגוג כתום. מנה אחת מכילה 470 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. מתאים ל-16 מנות. אם יש לכם מולסה, קינמון טחון, זיגוג כתום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 33%. נסו כיכרות לחם זנגביל עם זיגוג לימון, פאדג'כתום משובש, ו מהפך פאדג'כתום משובש (מתכונים דומים).
הוראות
היכו את החלבונים ואת הסוכר מגורען במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי על 3 דקות או עד קצף; להוסיף 1/2 כוס חמאה, פועם עד מעורבב.
שלב 2 1/2 כוסות קמח, 1/2 כפית סודה לשתיה, ו 1 כפית קרם טרטר; להוסיף תערובת חמאה לסירוגין עם חלב, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח. לנצח במהירות נמוכה רק עד מעורבב לאחר כל תוספת. תניח בצד את החובט.
לנצח חלמונים ביצה וסוכר חום במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי; להוסיף 1/2 כוס חמאה הנותרים, פועם עד מעורבב. מערבבים ב 1/2 כוס מולסה.
שלב הנותרים 2 1/2 כוסות קמח, נשאר 1/2 כפית סודה לשתייה, הנותרים 1 כפית קרם של טרטר, ותבלינים; להוסיף תערובת סוכר חום לסירוגין עם חלב חמאה, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח. לנצח במהירות נמוכה רק עד מעורבב לאחר כל תוספת.
מחבטי טיפה על ידי כפות, לסירוגין כהה ואור אחד ליד השני, לתוך 2 משומן ו floured 9-x 5 אינץ ' loafpans. בעדינות לסובב אור וחובטים כהים יחד עם סכין.
אופים כיכרות ב 350 במשך 45 עד 50 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות על מדפי תיל 10 דקות, ולהסיר מחבתות.כיכרות מגניב לחלוטין על מדפים תיל.
זיגוג כתום טפטוף מעל כיכרות חמות; מגניב לחלוטין.