כיסי בשר קריביים
כיסי בשר קריביים עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 516 קלוריות. מתאים ל-10 מנות. לכי לחנות וקחי קיצור ירקות, קמח, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו של מרכז אמריקה. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. עם כפית ציון של 36% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו כיסי פיתה קריביים עוף בגריל, כיסי בשר וירקות, ו כיסי בשר תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד את הקמח, 1 כף אבקת קארי, ו 1 כפית מלח בקערת ערבוב.
מערבבים את הירק קיצור עד התערובת דומה קמח תירס. מערבבים את הביצה והמים עד שהבצק כבר לא מתפורר. לעטוף בניילון נצמד, לקרר בעת הכנת המילוי.
מחממים את שמן הירקות במחבת גדולה מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים את הבצל, בצל ירוק, שום ופלפלי חלפיניו עד שהבצל התרכך והפך שקוף, כ 5 דקות. מערבבים את הבשר הטחון, ומבשלים עד השחמה ומתפורר, כ 15 דקות.
מסננים שומן עודף מן המחבת, ואז מערבבים את הקורנית, 2 כפיות אבקת קארי, 1 כפית מלח, פלפל שחור, ואת 1 1/2 כוסות מים. להביא רתיחה, כיסוי, ומבשלים עד המים התאדו.
מעבירים את תערובת הבשר למעבד מזון, מפזרים את פירורי הלחם ומעבדים עד שהתערובת הפכה למשחה.
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות רק תחת 1/4 אינץ ' עבה.
חותכים עיגולים 6 אינץ 20 מתוך הבצק. מחלקים את תערובת הבשר בין מחצית המעגלים, mounding במרכז.
מניחים את העיגולים הלא ממומנים על המילוי, ומשתמשים במזלג כדי לאטום את הקצוות סגורים. סדר על סדיני האפייה.
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב וחם מבפנים, כ -25 דקות.