קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 55 דק.
מנות20
ציון בריאות0
מגזין

כמהין אגוזי לוז

כמהין אגוזי לוז
צריך הר ד ' אובר ללא גלוטן? כמהין אגוזי לוז יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מתאים ל-20 ומחירו 38 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 119 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 9 שעות ו -55 דקות. ראש לחנות ולקחת שוקולד מריר, קפה, שוקולד חצי מתוק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 16%. הציון הזה לא כל כך גדול. נסו כמהין אגוזי לוז, כמהין אגוזי לוז, ו כמהין אגוזי לוז (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
3
קוצצים את אגוזי הלוז ומניחים אותם על תבנית. צולים אותם בתנור במשך 10 דקות. (אם לאגוזי הלוז יש עור עליהם, צולים אותם במשך 25 דקות.) מניחים בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
קוצצים את השוקולדים דק ומניחים בקערה.
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
מחממים את השמנת בסיר קטן עד שהוא רותח. שופכים מיד את השמנת החמה דרך מסננת רשת דקה לקערה עם השוקולדים. בעזרת מטרפה תיל מערבבים לאט את השמנת והשוקולדים יחד עד שהשוקולד נמס לחלוטין. (אם השוקולד לא נמס לגמרי, מניחים את הקערה מעל תבנית מים רותחים ומערבבים כמה דקות רק עד שהוא נמס.)
מרכיבים שתצטרך
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מקציפים פנימה את ליקר אגוזי הלוז, הקפה והווניל. מכסים ומצננים במשך 45 דקות עד 1 שעה עד גמיש אבל המשרד מספיק כדי לגרוף.
מרכיבים שתצטרך
ליקר אגוזיםליקר אגוזים
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
בעזרת 2 כפיות או כדור גלידה בגודל 1 1/4 אינץ', הכינו בובות מתערובת השוקולד והניחו על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מכניסים למקרר לכ - 15 דקות, עד שהם יציבים מספיק כדי להתגלגל לכדורים מחוספסים.
מרכיבים שתצטרך
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
8
מגלגלים את השוקולד באגוזי הלוז הקצוצים ומצננים שוב. כמהין הם הטובים ביותר כאשר מותר להם להגדיר לילה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
כמהיןכמהין
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי