קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות48
ציון בריאות9
מגזין

כמהין שוקולד דובדבן

כמהין שוקולד דובדבן
שוקולד דובדבן כמהין נטול גלוטן, מתאבנים. מתכון זה מספק 48 מנות. עם 81 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שוקולד חלב, ברנדי דובדבנים, דובדבנים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו כמהין דובדבן-שוקולד, כמהין שוקולד דובדבן, ו כמהין דובדבן מצופות שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, לשלב דובדבנים וברנדי; לכסות ולתת להשרות במשך 1 שעה או עד דובדבנים מתרככים.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מניחים שוקולד מריר בקערה קטנה. בסיר קטן, להביא שמנת רק לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מרירשוקולד מריר
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
יוצקים על שוקולד; להקציף עד חלקה. מערבבים תמצית ודובדבנים ספוגים בנוזל. מגניב לטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם. מקררים במשך 1 שעה או עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
צורה ל-1-in. ביצים.
5
מניחים על גיליונות אפייה; מכסים ומקררים לפחות 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
במיקרוגל, להמיס שוקולד חלב; מערבבים עד חלקה. טובלים חצי מהכדורים לשוקולד חלב, ומאפשרים לעודף לטפטף.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חלבשוקולד חלב
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
7
מניחים על נייר שעווה; הניחו לעמוד עד שנקבע.
8
ממיסים שוקולד מריר; מערבבים עד חלקה. לטבול את הכדורים הנותרים לתוך שוקולד מריר, המאפשר עודף לטפטף.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מרירשוקולד מריר
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
9
מניחים על נייר שעווה; הניחו לעמוד עד שנקבע.
10
טפטוף עם שוקולד נמס לקשט עם אבק פנינה לפי הצורך. לאחסן במיכל אטום במקרר.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)