קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות50
ציון בריאות0
מגזין

כמהין שמפניה

כמהין שמפניה
צריך משקאות ללא גלוטן? פטריות כמהין שמפניה יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה 120 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 50 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור ערב השנה החדשה. אם יש לכם שוקולד חלב, שמפניה מארק דה, שמפניהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו כמהין שמפניה, פטריות כמהין טבעוניות עם שמפניה, ו עוף עם כמהין ורוטב שמפניה (מתכונים דומים).

הוראות

1
באמצעות מצקת, למלא 2 תבניות פקק עם שוקולד. כאשר הם מלאים, לרוקן את עודף בחזרה לתוך קערת השוקולד. החלק הפנימי של התבניות צריך להיות מצופה באופן שווה עם שוקולד. נגב את השפה של התבניות לנקות ולמקם אותם במהופך על מתלה חוט מעל תבנית אפייה לנקז. לאחר השוקולד מתחיל להקשיח, כ 5 דקות, להשתמש מגרדת מאפה רחב כדי לנקות את הקצוות של כל חלל נקי. זה חשוב כי כאשר ערכות שוקולד, זה מתכווץ או נסוג מן הצדדים של התבנית. קצה נקי ימנע ממנו להידבק ולהיסדק כשהוא מתכווץ. אתה יכול למקם את התבנית במקרר במשך כמה דקות כדי לעזור לשוקולד להקשיח.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מתלה תילמתלה תיל
מצקתמצקת
קערהקערה
2
מניחים את השמפניה והשמנת בסיר קטן ומחממים את התערובת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שמפניהשמפניה
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
יוצקים את תערובת השמפניה החמה על סירופ השוקולד והקצוץ ומתמזגים עד לקבלת בלנדר ידיים חלק.
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירססירופ תירס
שמפניהשמפניה
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
4
הוסף את שמפניה מארק du ואת החמאה להתמזג עד חלקה עם בלנדר יד טבילה. אפשר לתערובת להתקרר עד שיש לה עקביות עבה (עבה מספיק כדי צינור).
מרכיבים שתצטרך
שמפניהשמפניה
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
5
מניחים את התערובת בשקית צנרת וצינור אותו לתוך תבניות מלאות שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
6
בואו להגדיר לילה. סגור את החלק התחתון של עובש אחד על ידי להחיל שוקולד עם מרית אופסט. לגרד נקי ולאחר מכן לחץ על שתי תבניות יחד באופן שווה. אפשר להגדיר. כאשר השוקולד להגדיר, להסיר את כל "פקקים" מן התבניות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
1
שוקולד הוא מזג כך שאחרי שהוא נמס, הוא שומר על הברק שלה מתקשה שוב מבלי להפוך chalky ולבן (זה קורה כאשר המולקולות של שומן להפריד וליצור על גבי השוקולד). יש מגוון דרכים למתן.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
2
אחת הדרכים הקלות ביותר למתן שוקולד היא לקצוץ אותו לחתיכות קטנות ולאחר מכן למקם אותו במיקרוגל במשך 30 שניות בכל פעם על כוח גבוה עד שרוב השוקולד נמס. היזהר מאוד לא לחמם אותו יתר על המידה. (הטמפרטורה של שוקולד מריר צריך להיות בין 88 ו 90 מעלות F, מעט חם יותר מאשר השפה התחתונה שלך. זה ישמור על צורתו גם כאשר נמס בעיקר. שוקולד לבן וחלב נמס בטמפרטורה של 2 מעלות פחות בגלל כמות לקטוז שהם מכילים.) כל גושים הנותרים יימסו בחום השיורי של השוקולד. השתמש בבלנדר טבילה או להקציף כדי לשבור את הגושים. בדרך כלל, שוקולד מתחיל להגדיר, או להתגבש, לאורך הצד של הקערה. כשהוא שוקע, מערבבים את הגבישים לשוקולד המומס כדי לרכך אותו. קערת זכוכית שומרת על חום טוב ושומרת על מזג השוקולד ארוך יותר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מרירשוקולד מריר
שוקולדשוקולד
לקטוזלקטוז
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
מיקרוגלמיקרוגל
מקציףמקציף
קערהקערה
3
דרך נוספת למתן שוקולד נקראת זריעה. בשיטה זו, להוסיף חתיכות קטנות של שוקולד unmelted לשוקולד נמס. כמות השוקולד שלא מומס להתווסף תלויה בטמפרטורה של השוקולד המומס, אך היא בדרך כלל 1/4 מהסכום הכולל. זה הכי קל להשתמש בבלנדר טבילה עבור זה, או מקצף.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
מקציףמקציף
4
הדרך הקלאסית למתן שוקולד נקראת tabliering. שני שלישים מהשוקולד המומס נשפכים על גולה או על משטח עבודה קר אחר. השוקולד פרוש ועובד עם מרית עד שהטמפרטורה שלו היא כ 81 מעלות F. בשלב זה, הוא עבה ומתחיל להגדיר. שוקולד זה מתווסף לאחר מכן לשוקולד הלא-מחוסם הנותר ומעורב באופן יסודי עד למסה יש טמפרטורה אחידה לחלוטין. אם הטמפרטורה עדיין גבוהה מדי, חלק מהשוקולד הוא עבד עוד יותר על פני השטח הקר עד הטמפרטורה הנכונה הוא הגיע. זה הרבה עבודה, דורש הרבה מקום, ועושה בלגן גדול.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
5
שיטה פשוטה של בדיקת הרפיה, היא להחיל כמות קטנה של שוקולד על פיסת נייר או עד כדי סכין. אם השוקולד כבר מזג כראוי, זה יהיה להקשיח באופן שווה ולהראות מבריק טוב בתוך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין