כנפי באפלו בגריל עם סלט וגבינה כחולה
כנפי באפלו בגריל עם סלט וגבינה כחולה יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, מתכון דל פחמימות, יש 635 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 44 גרם של שומן למנה. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לכם גזר, רומיין לחתוך, כנפי עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חלב רזה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב רזה תוצרת בית כקינוח. נסו כנפי באפלו עם מטבל גבינה כחול, כנפי עוף באפלו W / מטבל גבינה כחול, ו כנפי באפלו מטוגנות עם מטבל גבינה כחול (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים יחד מיונז, חלב, חומץ ופלפל בקערה בינונית.
מוסיפים גבינה כחולה ומערבבים לערבב.
הכן גריל או broiler preheat. כאשר הגריל חם, להוסיף כנפיים ומבשלים מעל להבה בינונית, מכוסה, עד מבושל דרך, 20 עד 25 דקות, מפנה מדי פעם עם מלקחיים.
להעביר כנפיים לקערה גדולה, לטפטף רוטב חם על כנפיים ולהפוך עם מרית גומי למעיל.
מקלפים וקוצצים גזר, רבע וחותכים עגבניות, פרוסת סלרי דקה, ורבע ומלפפון פרוסה. לשים ירקות בקערת סלט גדולה, להוסיף חסה ולזרוק היטב.
מגישים עם סלט ורוטב גבינה כחול.