כנפי באפלו מטוגנות עם מטבל גבינה כחול
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כנפי באפלו מטוגנים עם גבינה כחולה לטבול. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 34 גרם חלבון 59 גרם של שומן, וסך הכל 802 קלוריות. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. אם יש לך קרם, כנפי עוף, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-98 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו כנפי באפלו עם מטבל גבינה כחול, באפלו כרובית "כנפיים" עם מטבל גבינה כחול, ו כנפי עוף באפלו W / מטבל גבינה כחול (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את הטבילה: דופק את השמנת החמוצה, גבינה כחולה, מיונז, שום, חלב ומיץ לימון במעבד מזון עד בשילוב אבל עדיין גושי. מתבלים במלח ופלפל. מכסה ומקרר עד מוכן לשרת.
חום 1 אינץ ' של שמן צמחי במחבת עמוקה גדולה על חום גבוה עד מדחום מטגנים עמוק רושם 375 מעלות F. להגדיר מתלה על תבנית אפייה מעוטרת.
מערבבים את הקמח והפפריקה בצלחת רדודה. לדלות את הכנפיים בתערובת הקמח כדי מעיל, הקשה על עודף. מטגנים את הכנפיים בקבוצות, מסתובבים לפי הצורך, עד מבושל דרך וחום זהוב עמוק, כ -15 דקות. (להחזיר את השמן 375 מעלות F בין קבוצות.)
הסר עם מלקחיים ולהעביר את המדף כדי לנקז.
בינתיים, לשלב את הרוטב החם, חמאה ודבש בסיר בינוני על חום בינוני עד החמאה נמסה. המשך לבשל, ערבוב, עד הרוטב מתעבה מעט, על 10 דקות. שמור רבע מהרוטב להגשה.
מוסיפים את הכנפיים המבושלות לסיר וזורקים עם הרוטב הנותר.
מגישים עם מטבל גבינה כחול ורוטב שמורות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הן אפשרויות נהדרות לכנפי עוף. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות Foley Estate יקב Sta. ריטה הילס שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 27 דולר לבקבוק.
![יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה]()
יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה
כרמי ראנצ ' ו סנטה רוזה (Rancho Santa Rosa Vineyard) תוכננו במקור כמיקרו-יקבים בודדים המתוכננים ל-59 בלוקים ייחודיים המבוססים על אדמה, חשיפה, גובה, ציון, rootstock ושיבוט. רנצ ' ו סנטה רוזה מייצרת יינות עשירים ומשיי להפליא.