קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

כנפי באפלו צלויות קלות

כנפי באפלו צלויות קלות
כנפי באפלו קל בגריל יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. זה מתכון ללא גלוטן משמש 8 . מנה אחת מכילה 389 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -35 דקות. גשו לסופר וקנו חלב חמאה, כנפי עוף, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו כנפי באפלו קלות, כנפי באפלו קלות, ו פסטה קלה של כנפי באפלו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים 1 כוס של רוטב חריף, את חלב החמאה, ואבקת שום בשקית פלסטיק resealable גדול ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שוםאבקת שום
חלב-חמאהחלב-חמאה
רוטב חריףרוטב חריף
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
2
מוסיף את הכנפיים ולאטום את התיק, לחיצה על כל אוויר עודף. סובב את התיק כדי לצפות את הכנפיים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
כנפי עוףכנפי עוף
3
בואו להשרות במקרר, פונה מדי פעם, לפחות 2 שעות או עד 12 שעות.
4
מחממים גריל חיצוני לגובה בינוני (כ 191° עד425). כאשר הגריל מוכן, להשתמש מלקחיים כדי לשפשף את הסבכה עם כמה שכבות של מגבות נייר טבול בשמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
גרילגריל
מלקחייםמלקחיים
5
הסר את הכנפיים מן המרינדה, לתת כל טפטוף עודף, ולהשליך את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
כנפי עוףכנפי עוף
6
מניחים את הכנפיים על הסורג בשכבה אחת כך שהם לא נוגעים (במידת הצורך, לבשל אותם בקבוצות). מכסה את הגריל ומבשל, מרפרף את הכנפיים מדי פעם עם מלקחיים, עד שהם כבר לא ורוד על העצם והעור הוא חרוך מעט כתמים, על 25 דקות בסך הכל.כאשר הכנפיים כמעט מוכנות, לשלב את הרוטב החריף 1/2 כוס הנותרים ואת החמאה המומסת בקערה גדולה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חריףרוטב חריף
חמאהחמאה
כנפי עוףכנפי עוף
עצםעצם
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
מלקחייםמלקחיים
קערהקערה
7
מוסיפים את הכנפיים המבושלות לקערה וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
כנפי עוףכנפי עוף
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
מגישים מיד עם רוטב גבינה כחולה ומקלות סלרי, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינה כחולהרוטב גבינה כחולה
צלע סלריצלע סלרי

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע

כנפי עוף עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות שרדונה GEN5. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 9 דולר לבקבוק.
GEN5 שרדונה
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.