קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות2
ציון בריאות11
מגזין

כנפי ג'ינג'ר מתובלות ומתוקות

כנפי ג'ינג'ר מתובלות ומתוקות
אפוי כנפיים זנגביל מתוק ומתובל נטול גלוטן, מתאבנים. מנה אחת מכילה 864 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 58 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. גשו לסופר וקנו פלפל חריף, פתיתי פלפל, כנפי עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הג'ינג'ר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו כנפיים מתובלות ומתוקות, כנפיים אפויות בתנור מתובלות ומתוקות, ו כנפיים חריפות אפויות חמות (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את המרינדה, לשלב 1/2 כוס ג ' ינג ' ר בירה, 2 כפות רוטב סויה, שמן קנולה, פתיתי פלפל אדומים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בירת זנגבילבירת זנגביל
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מניחים את כנפי העוף בשקית גדולה zip העליון, ואז לשפוך את המרינדה על הכנפיים. סגור את התיק ולשרות את העוף במקרר במשך 1 שעה, מרפרף את התיק על באמצע הדרך.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
מחממים את התנור ל 204°. קו גיליון אפייה מעוטר בנייר כסף, ולאחר מכן מניחים מדף קירור לתוך גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
לנקז את העוף ולהשליך את המרינדה. לטף את כנפי העוף יבש עם מגבות נייר, ולאחר מכן לסדר את הכנפיים בשכבה אחת על המדף בתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
5
מניחים את הכנפיים בתנור ואופים עד שהעור פריך והעוף מבושל דרך, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
כדי להפוך את הזיגוג, להמיס את החמאה בסיר קטן על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
7
מוסיפים את הג ' ינג ' ר ומבשלים עד ריחני מאוד, 30 שניות עד 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
8
מוסיפים את פלפל הצ 'ילי ומערבבים את הבירה ג' ינג ' ר הנותרים רוטב סויה, יחד עם הדבש. מביאים לרתיחה ולהפחית, ערבוב לעתים קרובות, עד הרוטב מפחית בחצי מתעבה, 5 עד 7 דקות. לטעום את הרוטב ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
בירת זנגבילבירת זנגביל
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
9
מעבירים את הזיגוג לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
מוסיפים את הכנפיים האפויות לקערה הגדולה עם זיגוג ולזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
מקשטים עם הבצל הירוק ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק