כנפי ג'ינג'ר מתובלות ומתוקות
אפוי כנפיים זנגביל מתוק ומתובל נטול גלוטן, מתאבנים. מנה אחת מכילה 864 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 58 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. גשו לסופר וקנו פלפל חריף, פתיתי פלפל, כנפי עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הג'ינג'ר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו כנפיים מתובלות ומתוקות, כנפיים אפויות בתנור מתובלות ומתוקות, ו כנפיים חריפות אפויות חמות (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את המרינדה, לשלב 1/2 כוס ג ' ינג ' ר בירה, 2 כפות רוטב סויה, שמן קנולה, פתיתי פלפל אדומים בקערה קטנה.
מניחים את כנפי העוף בשקית גדולה zip העליון, ואז לשפוך את המרינדה על הכנפיים. סגור את התיק ולשרות את העוף במקרר במשך 1 שעה, מרפרף את התיק על באמצע הדרך.
מחממים את התנור ל 204°. קו גיליון אפייה מעוטר בנייר כסף, ולאחר מכן מניחים מדף קירור לתוך גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף.
לנקז את העוף ולהשליך את המרינדה. לטף את כנפי העוף יבש עם מגבות נייר, ולאחר מכן לסדר את הכנפיים בשכבה אחת על המדף בתבנית האפייה.
מניחים את הכנפיים בתנור ואופים עד שהעור פריך והעוף מבושל דרך, כ 45 דקות.
כדי להפוך את הזיגוג, להמיס את החמאה בסיר קטן על חום בינוני.
מוסיפים את הג ' ינג ' ר ומבשלים עד ריחני מאוד, 30 שניות עד 1 דקה.
מוסיפים את פלפל הצ 'ילי ומערבבים את הבירה ג' ינג ' ר הנותרים רוטב סויה, יחד עם הדבש. מביאים לרתיחה ולהפחית, ערבוב לעתים קרובות, עד הרוטב מפחית בחצי מתעבה, 5 עד 7 דקות. לטעום את הרוטב ומתבלים עם מלח ופלפל.
מעבירים את הזיגוג לקערה גדולה.
מוסיפים את הכנפיים האפויות לקערה הגדולה עם זיגוג ולזרוק למעיל.
מקשטים עם הבצל הירוק ומגישים מיד.