כנפי עוף באפלו
כנפי עוף באפלו דורש כ 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 894 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 91 גר' של שומן. זה עובד היטב כמו מתאבן תקציב ידידותי. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, חמאה, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, וזה די גרוע. מתכונים דומים: כנפי עוף באפלו, כנפי עוף באפלו, ו כנפי עוף באפלו.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
במחבת גדולה או טיגון עמוק, שמן חום 375 מעלות F (190 מעלות C). מטגנים כנפיים במשך כ 8 דקות.
להעביר כנפיים למגבת נייר ולתת לנקז. מתבלים במלח ופלפל לבן. לאחר שהכנפיים יתנקזו, הניחו אותם בקערת ערבוב גדולה.
בסיר קטן, להמס חמאה או מרגרינה. מערבבים ברוטב פלפל חריף.
יוצקים תערובת על כנפי עוף, לזרוק כדי לצפות את הכנפיים.
מניחים כנפיים בתבנית אפייה.
בעוד כנפי העוף מתבשלות, להפוך את רוטב הגבינה הכחולה: בקערת ערבוב בגודל בינוני, לשלב מיונז, בצל, שום, פטרוזיליה, שמנת חמוצה, מיץ לימון, חומץ וגבינה כחולה. מערבבים היטב את התערובת. מסדרים את כנפי העוף האפויות על מגש הגשה.
מגישים עם רוטב גבינה כחולה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע
כנפי עוף ניתן לזווג עם שרדונה, פינו נואר, וסוביניון בלאן. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![טרנטדיו שרדונה סטוריה]()
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.