קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות57
מגזין

כנפי עוף בגריל וכבדים עם זיגוג בלסמי-חרדל

כנפי עוף בגריל וכבדים עם זיגוג בלסמי-חרדל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל כנפי עוף בגריל וכבדים עם זיגוג בלסמי-חרדל. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 63 גרם חלבון 54 גרם של שומן, וסך הכל 841 קלוריות. לך לחנות ותביא שמן זית, חלפיניו, כבד עוף ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: כנפי עוף בגריל וכבדים עם זיגוג בלסמי-חרדל, כבד עוף בלסמי, ו עוף בגריל עם זיגוג משמש-בלסמי.

הוראות

1
באמצעות מזמרה עוף, לחתוך את כנפי העוף לשניים במפרקים; להגדיר את התיפופים בתבנית אפייה רדודה גדולה. עם המזמרה, לגזור את רצועות השומן לאורך כל צד של חתיכות האגף האחרות.
מרכיבים שתצטרך
תופים עוףתופים עוף
עופותעופות
ציוד שתשתמש בו
מזמרה עוףמזמרה עוף
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
2
הוסף את החתיכות לתיפוף.
מרכיבים שתצטרך
תופים עוףתופים עוף
3
במעבד מזון מיני, לשלב את השום הקצוץ עם jalapeos, 1/4 כוס החרדל, 2 כפות של החומץ ו 1/4 כוס שמן הזית. תהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
4
לזרוק 1/2 כוס המרינדה עם הכנפיים. בקערה קטנה, לזרוק את כבדי העוף עם 1/4 כוס הנותרים של המרינדה. מכסים ומקררים את הכנפיים והכבדים למשך 6 שעות או עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
תדליק גריל. כדי להפוך את הזיגוג, בקערה בינונית, לטאטא את הנותרים 3/4 כוס חרדל ו 1/2 כוס חומץ עם רוטב חריף.
מרכיבים שתצטרך
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
חוט את כנפי העוף מבלי להצטופף על זוגות של שיפודים מקבילים 12 אינץ'; לשמור על התיפופים ואת חתיכות כנף העוף האחרות על סטים נפרדים של שיפודים. חוט את הכבדים על שיפודים כפולים, משאיר 1/2 אינץ ' ביניהם. מתבלים את כנפי העוף והכבדים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תופים עוףתופים עוף
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
7
מברישים את הכבדים עם זיגוג וגריל על אש חמה, צחצוח לעתים קרובות עם זיגוג, עד השחמה פריך, כ 2 דקות לכל צד. נקה את הגריל עם מברשת תיל במידת הצורך, ולאחר מכן מברשת את הלחם עם שמן זית גריל את הפרוסות על האש החמה עד קלוי. בעוד עדיין חם, לשפשף את הלחם משני הצדדים עם שן שום חצוי.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
8
מגישים מיד עם כבדי העוף.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
9
מברישים את כנפי העוף עם זיגוג וגריל על אש בינונית-חמה, צחצוח בנדיבות עם זיגוג ולהפוך אפילו בראונינג, עד מבושל דרך פריך, כ 8 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
10
הגישו מיד.
11
הפוך קדימה: כנפי העוף במרינדה וכבדים ניתן בקירור עד 2 ימים. זיגוג חרדל-בלסמי יכול להיות בקירור בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג בלסמיזיגוג בלסמי
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
12
המלצת יין: פינו נואר פירותי בהיר יחמיא לחרדל בלסמי מתוק וחריף, כמו גם את כבדי העוף הארציים. שתי אפשרויות טובות: עמק הנהר הרוסי קנווד (Kenwood Russian River Valley) ב-1999 ודומיין קרנרוס (Domaine Carneros) ב-1999, שניהם מקליפורניה.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע

כנפי עוף עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. האקסבייר מונו בורגון לס גרנדס קוטור שרדונה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.