קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסופרבול
מגזין

כנפי עוף בסגנון מסעדה באפלו

כנפי עוף בסגנון מסעדה באפלו
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. . עם כפית ציון של 37% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: כנפי עוף בסגנון באפלו, כנפיים בסגנון באפלו, ו באפלו בסגנון כנפיים חמות עם רוטב טבילה גבינה כחולה.

הוראות

1
בקערה קטנה מערבבים יחד את הקמח, פפריקה, פלפל קאיין ומלח.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאייןפלפל קאיין
פפריקהפפריקה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מניחים כנפי עוף בצלחת זכוכית גדולה או קערה ומפזרים עליהם תערובת קמח עד שהם מצופים באופן שווה. מכסים צלחת או קערה ומקררים במשך 60 עד 90 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כנפי עוףכנפי עוף
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
שמן חום בטיגון עמוק ל 375 מעלות F (190 מעלות C). השמן צריך להיות מספיק כדי לכסות כנפיים לחלוטין, אינץ ' או כל כך עמוק.
מרכיבים שתצטרך
כנפי עוףכנפי עוף
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
טיגון עמוקטיגון עמוק
4
מערבבים את החמאה, רוטב חריף, פלפל ואבקת שום בסיר קטן על אש נמוכה. מערבבים יחד וחמים עד החמאה נמסה ותערובת מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שוםאבקת שום
רוטב חריףרוטב חריף
חמאהחמאה
פלפלפלפל
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
הסר מחום ושמורה להגשה.
6
מטגנים כנפיים מצופות בשמן חם במשך 10 עד 15 דקות, או עד שחלקי כנפיים מתחילים להפוך לחומים.
מרכיבים שתצטרך
כנפי עוףכנפי עוף
שמן בישולשמן בישול
7
הסר מהחום, מניחים כנפיים בקערה הגשה, מוסיפים תערובת רוטב חם ומערבבים יחד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חריףרוטב חריף
כנפי עוףכנפי עוף
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
לשרת.

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לכנפי עוף. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פרנק המשפחה הכרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 62 דולר.
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
היין בצבע צהוב קש. על האף מבטא אגסים קלויים איטיים ופרחי יערה. על החיך, היין הוא בעל גוף מלא ובהיר, עם המון לימון מאיר וטעמי משמש טריים.