כנפי עוף בסגנון מסעדה באפלו
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. . עם כפית ציון של 37% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: כנפי עוף בסגנון באפלו, כנפיים בסגנון באפלו, ו באפלו בסגנון כנפיים חמות עם רוטב טבילה גבינה כחולה.
הוראות
בקערה קטנה מערבבים יחד את הקמח, פפריקה, פלפל קאיין ומלח.
מניחים כנפי עוף בצלחת זכוכית גדולה או קערה ומפזרים עליהם תערובת קמח עד שהם מצופים באופן שווה. מכסים צלחת או קערה ומקררים במשך 60 עד 90 דקות.
שמן חום בטיגון עמוק ל 375 מעלות F (190 מעלות C). השמן צריך להיות מספיק כדי לכסות כנפיים לחלוטין, אינץ ' או כל כך עמוק.
מערבבים את החמאה, רוטב חריף, פלפל ואבקת שום בסיר קטן על אש נמוכה. מערבבים יחד וחמים עד החמאה נמסה ותערובת מעורבב היטב.
מטגנים כנפיים מצופות בשמן חם במשך 10 עד 15 דקות, או עד שחלקי כנפיים מתחילים להפוך לחומים.
הסר מהחום, מניחים כנפיים בקערה הגשה, מוסיפים תערובת רוטב חם ומערבבים יחד.