קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

כנפי עוף בסגנון תאילנדי

כנפי עוף בסגנון תאילנדי
מתכון כנפי עוף בסגנון תאילנדי יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 45 דקות. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 24 גרם חלבון, 22 גרם שומן, ובסך הכל 449 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש לכם מרק עוף, פלפלי ג'לפנו, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 60 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 46%, וזה טוב. מתכונים דומים: כנפי עוף צלוי בסגנון תאילנדי עם רוטב חם וחמוץ, כנפי עוף בוטנים תאילנדיות חריפות עם רוטב הבנרו פטל (כנפי פב וג'יי), ו כנפי עוף תאילנדיות דביקות.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערה גדולה משלבים את המרק, הסוכר, רוטב הדגים, החומץ, עמילן התירס והפפריקה. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
רוטב דגיםרוטב דגים
פפריקהפפריקה
חומץחומץ
מרקמרק
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
בווק חם או במחבת מוסיפים את השמן, השום והצ ' ילי. מערבבים ומטגנים על אש גבוהה עד שהשום מזהיב מעט, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
שוםשום
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
ווקווק
4
מוסיפים את תערובת המרק ומערבבים עד שהיא רותחת ומצטמצמת לכ -1 1/4 כוסות, כ -10 עד 15 דקות. להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
5
מכניסים את כנפי העוף לתבנית אפייה בגודל 10 על 15 אינץ ' ואופים, ללא כיסוי, בתנור שחומם מראש למשך 60 עד 70 דקות (עד להשחמה ופריכה). הפעל מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
כנפי עוףכנפי עוף
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
6
מסננים את השומן. בעזרת כף מחוררת מעבירים את הכנפיים לפלטה ויוצקים עליהם את תערובת רוטב השום, מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
רוטברוטב
כנפי עוףכנפי עוף
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
7
מקשטים ברצועות פלפל אדום אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדוםפלפל אדום

יין מומלץ: 1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה, משקה אלכוהולי, מרכיב, פינו נואר, יין אדום יבש, יין מבעבע, שרדונה, קטגוריית מוצרי מזון, סוביניון בלאן, (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות), יין לבן יבש, אבקת זרעי אהבה, ריזלינג, יכול אפרסקים, סחוט, סוג פריט בתפריט, ורוד נוצץ

יין לבן, משקה אלכוהולי ומרכיב הם בחירה מצוינת לכנפי עוף. בשר לבן משולב בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להתגבר על הטעם של הבשר, כך שרדונה וסוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף שהוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להגיש עם אדום כמו פינו נואר. פרונטו למברוסקו סקו עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
פרונטו למברוסקו סקו
פרונטו למברוסקו סקו
צבע סגול ארגמן. ניחוחות עשירים עם איריס סגול, ציפורן וליקריץ. גוף בינוני, יבש (סקו), ריכוז מעולה, גימור עשיר, פירות בשפע, יבש. יין זה מציע מורכבות ועושר בחיך.