כנפי עוף ברביקיו
המתכון ברביקיו כנפי עוף יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 45 דקות. מתאים ל-60 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 70 קלוריות. אם יש לכם כנפי עוף, סוכר חום, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. יום האב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה עובד טוב כמו מתאבן. מתכונים דומים: כנפי עוף ברביקיו, דבש-ברביקיו כנפי עוף, ו יבש לשפשף פיקנטי ברביקיו כנפי עוף.
הוראות
מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בסיר כבד. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב, כדי לחמם דרך ולערבב את הטעמים, 10 עד 12 דקות. אל תרתח. מסננים כדי להסיר את השום. מגניב לטמפרטורת החדר. (עושה 3 כוסות.) השתמש באופן מיידי או להכניס למקרר, מכוסה, עד 2 שבועות.
באמצעות סכין חדה, להפריד את כנפי העוף במפרק. תניח בצד.
מניחים את חתיכות העוף בקערה גדולה לזרוק היטב עם 1 1/2 כוסות של הרוטב.
להניח את החלקים בשכבה אחת על 2 או 3 דפי אפייה (לא overcrowd אותם).
אופים במשך 45 עד 50 דקות, צולה פעם או פעמיים עם רוטב נוסף.
מגישים את הכנפיים על מגש ומפזרים עם בצל ירוק.
למנה (10 חתיכות, עם רוטב ברביקיו החדש של שילה): 480 קלוריות, 15 גרם פחמימות, 40 גרם חלבון, 29 גרם שומן, 120mg כולסטרול לכל כף רוטב ברביקיו החדש של שילה: 20 קלוריות, 5g פחמימות, ללא חלבון, ללא שומן, ללא כולסטרול, ללא כולסטרול