כנפי עוף מזוגגות בלסמי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים אמריקאים, אז נסו כנפי עוף מזוגגות בלסמי. מתכון זה מכין 9 מנות עם 183 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, רוזמרין או, כנפי עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את ההר ד ' אובר הזה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 16%. כנפי עוף מזוגגות בלסמי, כנפי עוף מזוגגות סויה בלסמי, ו כרובית מזוגגת בלסמית" כנפיים " עבור עם @גאלופמילי דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
חותכים כנפי עוף לשלושה חלקים; מחק קטעי קצה כנף. בקערה קטנה שלבו את החומץ, השום, הרוזמרין, המלח והפלפל.
יוצקים 1/2 כוס מרינדה לשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת.
מוסיפים את העוף; חותם שקית ולהפוך מעיל. מקררים במשך שעה 1. מכסים ומקררים את המרינדה שנותרה.
מסננים וזורקים את המרינדה.
מניחים כנפיים בתוך 15 אינץ ' משומן. 10 אינץ'. איקס 1 אינץ'. תבנית אפייה.
אופים בחום של 375 למשך 25-30 דקות או עד שכבר לא ורוד, הופכים כל 10 דקות.
בינתיים שלבו סוכר חום ומרינדה שמורה בסיר קטן. מביאים לרתיחה; מבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי.
מניחים כנפיים בקערה גדולה.
יוצקים זיגוג על כנפיים וזורקים למעיל.
יין מומלץ: שדי פסיון אם ), משקה אלכוהולי, מרכיב, פינו נואר, יין אדום יבש, יין מבעבע, שרדונה, קטגוריית מוצרי מזון, סוביניון בלאן, (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות), יין לבן יבש, אבקת זרעי אהבה, ריזלינג, ליקר רימונים או מיץ חמוציות, סוג פריט בתפריט, ורוד נוצץ
יין לבן, משקה אלכוהולי ומרכיב הם בחירה מצוינת לכנפי עוף. בשר לבן משולב בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להתגבר על הטעם של הבשר, כך שרדונה וסוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף שהוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להגיש עם אדום כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות מומו סוביניון בלאן. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-15 דולר לבקבוק.
![מומו סוביניון בלאן]()
מומו סוביניון בלאן
מציג אף מורכב עם ניחוחות של פירות טרופיים, הערות עשבוניות ורמז של קסיס. התסיסה הטבעית מוסיפה איכות עשירה ומרקמת לחיך, עם תווים עדינים של גרידת לימון ופסיפלורה. הגימור פריך ויבש. טעים עם כל סוגי פירות הים וסלטי הקיץ, או ליהנות מעצמו כאפריטיף מרענן.