כנפיים חמות אסיאתיות
כנפיים חמות אסיה יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 56 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 788 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. לך לחנות ותביא רוטב סויה, שמן קנולה, חלקי כנף עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשזיף אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כקינוח. מתכונים דומים: כנפיים דביקות אסיאתיות, כנפיים אסיאתיות, ו כנפיים מזוגגות אסיאתיות.
הוראות
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
חום 3 אינץ ' של שמן קנולה בסיר כבד ל 375 מעלות F.
מוסיפים חצי מכנף העוף לשמן ומטגנים אותם עד שהם בצבע חום זהוב ומבושלים במלואם, 5 עד 7 דקות.
להסיר ולנקז על מגבות נייר. חזור עם החצי השני של חלקי הכנף.
מוסיפים את ריבת השזיף לקערה. ואז מערבבים ברוטב סויה וחומץ יין אורז.
מוסיפים את הסוכר החום, ג ' ינג ' ר, בצל אדום, שום, פתיתי פלפל אדום ופלפלים חמים. מערבבים לשלב, ולאחר מכן לשפוך אותו לסיר ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך לבשל את הרוטב עד מעובה מעט, על 15 דקות. ואז לכבות את החום.
מניחים את הכנפיים בצלחת אטומה ושופכים את הרוטב מעל, שומרים קצת רוטב להגשה. לזרוק למעיל, ולאחר מכן לאפות בתנור במשך 15 דקות.
מניחים את הכנפיים בכלים, ולאחר מכן כפית רוטב נוסף מעל.
מגישים עם ירקות מגניבים ללכת עם חום טעים. (אולי תרצה גם כוס מי קרח בהישג יד.)
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע
כנפי עוף ניתן לזווג עם שרדונה, פינו נואר, וסוביניון בלאן. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. שרדונה a עד Z עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![שרדונה א 'עד ת']()
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.