קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות30
ציון בריאות0
מגזין

כנפיים מייללות

כנפיים מייללות
אם יש לכם ציפוי קרמל, תיפוף כנף עוף, צ'ילי צ' יפוטלה ברוטב אדובו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים ממש אהבו את המתאבן הזה. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 14%. נסו כנפיים מייללות, עוגת גבינה מייללת עם ירח מלא, ו יללות ממתק תירס עוגיה לנבוח (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את העור עודף מכל תיפוף; להשליך.
2
מניחים תופים בשקית פלסטיק גדולה לאחסון מזון.
מרכיבים שתצטרך
תופים עוףתופים עוף
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
3
מוסיפים צ 'ילי צ' יפוטלה קצוץ ורוטב adobo ורוטב רוטב; שקית חותם. להפוך את התיק כדי לערבב מרכיבים ותופים מעיל. מקררים לפחות 4 שעות, אבל לא יותר מ 24 שעות, הפיכת שקית מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ילי צ' יפוטלהצ 'ילי צ' יפוטלה
רוטב Adoboרוטב Adobo
תופים עוףתופים עוף
4
מחממים תנור ל 425 ° F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
מניחים גיליון נייר בחלק התחתון של מחבת broiler. סדר תופים על נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
תופים עוףתופים עוף
ציוד שתשתמש בו
מחבת ברוילרמחבת ברוילר
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
6
אופים 15 דקות; לנקז במידת הצורך. בינתיים, כדי להפוך את הרוטב, להעביר מרינדה משקית לסיר 2 ליטר; מערבבים בציפוי קרמל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב קרמלרוטב קרמל
מרינדהמרינדה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבת רוטבמחבת רוטב
7
חום רותחים מעל חום בינוני-גבוה; להפחית את החום בינוני-נמוך, ומבשלים.
8
להפחית את טמפרטורת התנור ל 191°; מברשת drummettes עם רוטב ואופים כ 30 דקות יותר, צחצוח כל 15 דקות עם רוטב, עד השחמה ומיץ ברור כאשר החלק העבה ביותר נחתך לעצם (180°F).
מרכיבים שתצטרך
תופים עוףתופים עוף
מיץמיץ
עצםעצם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
מגישים תופים ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
תופים עוףתופים עוף
רוטברוטב

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע

כנפי עוף ניתן לזווג עם שרדונה, פינו נואר, וסוביניון בלאן. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.