כעכים מגבינת עשב
בייגלה גבינת עשב דורש בסביבה 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 148 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו חמאה, גבינת פרמזן, רוזמרין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו בייגלה אפוי עשב שום עם מטבל גבינת סיידר, בייגלה רך עשבי שום, צעד אחר צעד, ו בייגלה עם מטבל גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הקמח, גבינת פרמזן, אבקת שום, בזיליקום, רוזמרין, אורגנו בקערה גדולה.
חותכים חמאה לקוביות קטנות, ומוסיפים לתערובת קמח. השתמש בבלנדר מאפה או 2 סכינים לחתוך את החמאה לתוך הקמח; להמשיך עד תערובת דומה פירורים עדינים. מערבבים בגבינה.
מפזרים מים, 1 כף בכל פעם, על תערובת הקמח; לערבב קלות עד הבצק הוא לח באופן שווה ונצמד יחד. אסור לך להשתמש בכל המים.
לעצב בצק לדיסק, ולחלק ל 12 חתיכות שוות. לעטוף בניילון נצמד, לקרר עד המשרד.
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C). על משטח מקומח, מגלגלים חתיכת בצק אחת בכל פעם לתוך גליל באורך 11 אינץ'. כדי לעצב לתוך בייגלה: קצוות עקומים של כל חבל לעשות מעגל; קרוס מסתיים בראש. טוויסט מסתיים פעם אחת, ונשכב על תחתית המעגל.
מניחים על סדינים אפייה משומנת.
מניחים בייגלה, 2 סנטימטרים זה מזה, על תבנית אפייה ungreased.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 12 עד 15 דקות, או עד חום זהוב. מגניב על מדפים תיל.