קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 45 דק.
מנות15
ציון בריאות2
מגזין

כפתורי ארטישוק עגבניות מיובשות

כפתורי ארטישוק עגבניות מיובשות
כפתורי ארטישוק עגבניות מיובשות הוא ללא גלוטן, וטבעוני ומספק כ 15 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 52 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-45 דקות. אם יש לכם מיץ לימון, עגבניות רומא, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: פסטה ארטישוק ושמש עגבניות מיובשות, יום ראשון מיובש עגבניות פסטו פסטה עם Zoodles, ו פסטו עגבניות מיובשים טבעוני קל.

הוראות

1
מחממים התנור ל 250 מעלות F. קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
חותכים את הקצוות של כל עגבנייה, לחתוך אותם חצי לאורכו בזהירות להסיר את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
זרעיםזרעים
3
שים את העגבניות בקערה, לזרוק עם ויניגרט בלסמי, ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרט בלסמיויניגרט בלסמי
מלח ופלפלמלח ופלפל
עגבנייהעגבנייה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מניחים את העגבניות לחתוך בצד על תבנית אפייה וצולים במשך 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
מעבירים את העגבניות לצלחת כדי להתקרר. (עגבניות ניתן לעשות קדימה, המשיך מכוסה במקרר במשך 2 ימים.)
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
6
מחממים התנור ל 400 מעלות F. קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
7
שים את תחתית הארטישוק לקערה וזרוק עם מיץ הלימון.
מרכיבים שתצטרך
תחתית ארטישוקתחתית ארטישוק
מיץ לימוןמיץ לימון
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
בואו לשבת במשך 5 דקות. יש לשטוף את הארטישוקים במים קרים וללטף אותם יבש. לקצץ את התחתית, כך שהם ישבו שטוחים ולסדר על תבנית האפייה. מעל כל ארטישוק עם חצי עגבניות קלויות, כדור מוצרלה, וכפית פסטו.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוקארטישוק
מוצרלהמוצרלה
עגבנייהעגבנייה
פסטופסטו
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
מכניסים אותם לתנור וצולים במשך כ 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
מגישים באופן מיידי.