קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

כרוב אדום חם חריף

כרוב אדום חם חריף
כרוב אדום חם חריף עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון ללא גלוטן וצמחוני זה משרת 8 . מנה אחת של מנה זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל של 97 קלוריות. אם יש לכם חומץ יין, אגוז מוסקט טחון, סוכר חום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך את כולםמתכונים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 39%. הציון הזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: אספרגוס חם וטוסט בייקון עם ויניגרט פלפל אדום-שאלוט, כרוב אדום ספירלי כרוב קולרבי עם ויניגרט כוסברה, ו כרוב סמבארו / סלט כרוב חם של גוג'ראטי.

הוראות

1
ממיסים חמאה במחבת על אש בינונית; מבשלים ומערבבים בצל ותפוח בחמאה המומסת עד שהבצל שקוף והתפוח רך, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
תפוחתפוח
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מערבבים יין, חומץ תפוחים, חומץ יין אדום, סוכר חום, קינמון ואגוז מוסקט לתערובת הבצל; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחיםחומץ תפוחים
חומץ יין אדוםחומץ יין אדום
סוכר חוםסוכר חום
קינמוןקינמון
מוסקטמוסקט
בצלבצל
ייןיין
3
מוסיפים כרוב לתערובת הבצל ומערבבים לציפוי; מתבלים במלח ופלפל. מנמיכים את האש ומבשלים עד שהכרוב התרכך, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
כרובכרוב
בצלבצל

ציוד