כרוב אדום עם משמשים וחומץ בלסמי
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם שימורי משמש, פלפל טחון, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . עם כפית ציון של 39% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: כבד עוף עם כרישה, חומץ בלסמי ומשמשים מיובשים, כרוב אדום עם חומץ בלסמי & חמוציות, ו מתכון כרוב אדום מטוגן (עם תפוח, בייקון וחומץ בלסמי ) .
הוראות
ממיסים חמאה או מרגרינה בסיר גדול וכבד על אש בינונית-גבוהה.
הוסף בצל, allspice, ואגוז מוסקט; לזרוק במשך 1 דקה.
לטגן עד מצופה היטב, על 2 דקות.
מוסיפים שימורי משמש וחומץ. לזרוק עד מיצים מצטמצמים זיגוג כרוב הוא פריך במכרז, על 6 דקות. מתבלים במלח ופלפל. חנות, מכוסה, במקרר אם עושים קדימה.