כרוב ולאפות ביצה זית
כרוב ואופים ביצה זית עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 6 . מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 149 קלוריות. אם יש לך מלח, חלב, זיתים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. נסו כרוב ולאפות ביצה זית, מתכון פירה כרוב ושמן זית, ו סלט כרוב יווני עם רוטב שמן זית לימון (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 177°. תרסיס 9 אינץ קיש צלחת או צלחת עוגת זכוכית עם ספריי בישול.
במחבת גדולה, מחממים חמאה ושמן על חום בינוני.
מוסיפים בצל; מבשלים 2 עד 3 דקות, ערבוב מדי פעם, עד רך.
מוסיפים כרוב ומלח. לבשל 2 עד 3 דקות, ערבוב מדי פעם, עד כרוב מתחיל לנבול. תערובת כפית לתוך צלחת קיש. למעלה עם זיתים.
בקערה בינונית, להכות תערובת ביסקוויק, חלב וביצים עם מקציף.
יוצקים מעל כרוב ותערובת זית.
אופים חשפו 30 עד 40 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.