. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. גשו לסופר וקנו בצל, שמן זית, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכונים דומים: מרק כרוב וכרוב עם פארו, כרוב מוקפץ וכרוב, ו כרוב כרוב וכרוב מוקרם.
הוראות
1
מערבבים עגבניות, חמאה, בצל מיובש, מלח ופלפל שחור בסיר קטן על אש בינונית. מביאים תערובת לרתיחה, מניחים כיסוי על הסיר, ומבשלים ב מבשלים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל מיובש
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מחממים שמן זית בסיר מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים סלרי, בצל, שום, ועלי דפנה בשמן חם עד הבצל הוא שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צרור סלרי, פרוס (בערך
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מוסיפים תערובת עגבניות; מבשלים ומערבבים עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
4
הסר וזרוק עלי דפנה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
5
יוצקים מים לסיר המניה. מערבבים כרוב ירוק, בסיס בקר, הרבס דה פרובנס, פתיתי פלפל אדום לתוך המים. באופן רופף לכסות את סיר המניות ולבשל את התערובת במשך 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
כרוב ירוק
בסיס בקר
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
מערבבים שעועית וכרוב לתוך המרק. שוב באופן רופף לכסות את הסיר ולהמשיך לבשל עוד 15 דקות.