קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות16
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

כרוב ומרק כרוב

כרוב ומרק כרוב
. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. גשו לסופר וקנו בצל, שמן זית, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכונים דומים: מרק כרוב וכרוב עם פארו, כרוב מוקפץ וכרוב, ו כרוב כרוב וכרוב מוקרם.

הוראות

1
מערבבים עגבניות, חמאה, בצל מיובש, מלח ופלפל שחור בסיר קטן על אש בינונית. מביאים תערובת לרתיחה, מניחים כיסוי על הסיר, ומבשלים ב מבשלים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל מיובשבצל מיובש
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מחממים שמן זית בסיר מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים סלרי, בצל, שום, ועלי דפנה בשמן חם עד הבצל הוא שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מוסיפים תערובת עגבניות; מבשלים ומערבבים עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
4
הסר וזרוק עלי דפנה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
5
יוצקים מים לסיר המניה. מערבבים כרוב ירוק, בסיס בקר, הרבס דה פרובנס, פתיתי פלפל אדום לתוך המים. באופן רופף לכסות את סיר המניות ולבשל את התערובת במשך 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
כרוב ירוקכרוב ירוק
בסיס בקרבסיס בקר
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
מערבבים שעועית וכרוב לתוך המרק. שוב באופן רופף לכסות את הסיר ולהמשיך לבשל עוד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה של גויהשמן זית כתית מעולה של גויה
כרובכרוב
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף