קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

כרוב ירוק עם בצל אדום ובייקון

כרוב ירוק עם בצל אדום ובייקון

הוראות

1
יוצקים את כל אבל על 3 כפות טפטוף ובטלטופים הנותרים בצל בישול קומקום, ערבוב מדי פעם, עד השחמה מעט והתרכך.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
2
מעבירים בצל עם כפית מחוררת לקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
כדי קומקום להוסיף מרק, חומץ, סוכר חום, פתיתי פלפל אדומים, כמחצית בייקון, ערבוב עד הסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
הוסף כמחצית של כרוב, זורק עד נבול מעט, ולהוסיף כרוב שנותר, זורק עד בשילוב. כרוב רותח, מכוסה, 30 דקות. מערבבים בצל ומבשלים, מכוסה, 30 דקות יותר, או עד כרוב הם מאוד רך.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
5
מגישים כרוב עם בייקון שנותר.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ירוקכרוב ירוק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
Serve collards topped with remaining bacon.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ירוקכרוב ירוק
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר