כרוב כבוש ומרק תפוחי אדמה
כרוב כבוש ומרק תפוחי אדמה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 37 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 451 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פטרוזיליה, פלפל טחון, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבירה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes גינס, ויסקי & אייריש קרים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 82%. נסו שעועית, תפוחי אדמה ומרק כרוב כבוש, נקניקיות, תפוחי אדמה וכרוב כבוש אופים, ו Pierogi (כרוב כבוש תפוחי אדמה ופטריות) (מתכונים דומים).
הוראות
בתנור הולנדי מבשלים בשר ובצל בשמן חם עד שהבשר חום.
מערבבים בירה, מים, רסק עגבניות, פפריקה, מלח, זרעי קימל ופלפל. כיסוי, ומבשלים 1 1/4 עד 1 1/2 שעות.
מוסיפים תפוחי אדמה, כרוב כבוש לא מצורף, ושמיר טרי למרק. כיסוי. מבשלים כ -20 דקות, או עד שהירקות רכים.
קוק שנחשף במשך 10 דקות יותר, או עד שהתערובת מתעבה ורוב הנוזל מתאדה.
מפזרים פטרוזיליה על גבי לפני ההגשה.