כרוב מוקרם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל כרוב מוקרם. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 526 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גבינה אמריקאית, מרגרינה, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 52 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. עם כפית נסו כרוב מוקרם, כרוב מוקרם, ו כרוב מוקרם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מניחים כרוב בסיר גדול של מים רותחים. מבשלים עד מכרז, לנקז ולהניח בצד.
ממיסים חמאה בסיר, ואז מוסיפים קמח ערבוב כל הזמן. בהדרגה להוסיף 2 כוסות חלב. מערבבים על חום בינוני עד מעובה.
שכבת כרוב בתחתית צלחת אפייה מוכן.
יוצקים 1/3 של רוטב לבן על כרוב. סדר שש פרוסות גבינה על זה. חוזר, מסתיים ברוטב לבן.
אופים בתנור ב 375 מעלות f (190 מעלות C) תנור במשך 45 דקות או עד מבעבע ושחמה.
בואו לעמוד 5 דקות. פרוסה וליהנות.