קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כרוב מוקרם

כרוב מוקרם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל כרוב מוקרם. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 526 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גבינה אמריקאית, מרגרינה, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 52 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. עם כפית נסו כרוב מוקרם, כרוב מוקרם, ו כרוב מוקרם (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
מניחים כרוב בסיר גדול של מים רותחים. מבשלים עד מכרז, לנקז ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
ממיסים חמאה בסיר, ואז מוסיפים קמח ערבוב כל הזמן. בהדרגה להוסיף 2 כוסות חלב. מערבבים על חום בינוני עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
שכבת כרוב בתחתית צלחת אפייה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
יוצקים 1/3 של רוטב לבן על כרוב. סדר שש פרוסות גבינה על זה. חוזר, מסתיים ברוטב לבן.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
גבינהגבינה
רוטברוטב
6
אופים בתנור ב 375 מעלות f (190 מעלות C) תנור במשך 45 דקות או עד מבעבע ושחמה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
בואו לעמוד 5 דקות. פרוסה וליהנות.