כרוב מטוגן איטי ירוק
כרוב מטוגן איטי הוא ירוק ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 86 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. אם יש לכם בצל, מרוח מראש כרוב ירוק קרוע, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו כרוב מטוגן, ירוק חרדל, וכריך שוויצרי אדום, כרוב מטוגן ירוק, ו הכרוב הצלוי של סם סיפטון ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בייקון בתנור הולנדי מעל חום בינוני עד פריך.
הסר בייקון מחבת; להתפורר.
מוסיפים בצל לטפטופים במחבת; מבשלים 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים פלפל, מלח וירוקים; מבשלים 2 דקות או עד שהירוקים מתחילים לנבול, ערבוב מתמיד. מערבבים בייקון, מרק, ושאר החומרים. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 1 שעה או עד שהירוקים רכים.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי]()
המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי