קושיקשה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות10
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כרוב מטוגן עם בייקון, בצל ושום

כרוב מטוגן עם בייקון, בצל ושום
אם יש לכם בייקון, בצל, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו כרוב מטוגן ובייקון עם בצל, בייקון דרומי-כרוב מטוגן, ו עוגות אורז מטוגנות עם בייקון וכרוב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הבייקון בקומקום גדול ומבשלים מעל חום בינוני גבוה עד פריך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את הבצל ואת השום; מבשלים ומערבבים עד הבצל caramelizes; על 10 דקות. מיד מערבבים את הכרוב וממשיכים לבשל ומערבבים עוד 10 דקות. מתבלים במלח, פלפל, אבקת בצל, אבקת שום ופפריקה. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, על 30 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך