קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות14
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כרוב ממולא

כרוב ממולא
. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. , שהוא מוצק. נסו כרוב לחמניות / Golabki / כרוב ממולא, כרוב ממולא, ו כרוב ממולא (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את ראש הכרוב בסיר גדול מעל חום גבוה ומוסיפים מים לכיסוי. מרתיחים כרוב במשך 15 דקות, או עד שהוא גמיש ורך.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
לנקז ולאפשר להתקרר לחלוטין.
3
הסר את הווריד החיצוני הקשה מן העלים.
4
בקערה גדולה נפרדת, לשלב את הבשר, אורז, אבקת שום ואת הביצה, ערבוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שוםאבקת שום
בקרבקר
אורזאורז
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מניחים כמות קטנה, בערך בגודל של כף היד שלך, לתוך מרכז עלה כרוב לקפל עלה מעל, תוחב את הצדדים של העלה כדי לשמור על תערובת בשר בפנים.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
בשרבשר
6
ערם את העלים המלאים בסיר גדול, לשים את העלים הגדולים על הקרקעית.
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
7
מוסיפים את מיץ העגבניות, חומץ וסוכר ומספיק מים כדי לכסות. מבשלים על אש נמוכה בינונית במשך כ 60 דקות. (הערה: לפקוח עין עליהם, לוודא את תחתית העלים לא לשרוף.)
מרכיבים שתצטרך
מיץ עגבניותמיץ עגבניות
חומץחומץ
סוכרסוכר
מיםמים