קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות7
מגזין

כרוב ממולא לחמניות (Galumpkis)

כרוב ממולא לחמניות (Galumpkis)
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? לחמניות כרוב ממולא (Galumpkis) יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת מכילה 461 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, עגבניות, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו קל כרוב לחמניות (Galumpkis), כרוב לחמניות / Golabki / כרוב ממולא, ו כרוב ממולא לחמניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מעיל סיר 3 ליטר עם שמן ומניחים מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים את השום ואת הטחון במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
3
מוסיפים את העגבניות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
4
מוסיפים את החומץ והסוכר; מבשלים, עד שהרוטב מתעבה, כ 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומסירים מהחום.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חומץחומץ
רוטברוטב
סוכרסוכר
5
מניחים מחבת על חום בינוני ומעיל עם 2 כפות של שמן זית. מטגנים את הבצל והשום במשך כ 5 דקות, עד רך. מערבבים את רסק העגבניות, התזה של יין, פטרוזיליה, ו 1/2 כוס של רוטב עגבניות חמוץ מתוק מוכן, לערבב לשלב ולאחר מכן לקחת אותו מהחום.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניותרסק עגבניות
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
שמן זיתשמן זית
פטרוזיליהפטרוזיליה
שוםשום
בצלבצל
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מערבבים את בשר הקרקע בקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחוןבשר טחון
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
7
מוסיפים את הביצה, את האורז מבושל, ואת תערובת בצל מוקפץ. לזרוק את המילוי יחד עם הידיים לשלב, העונה עם כמות נדיבה של מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
אורז מבושלאורז מבושל
בצלבצל
ביצהביצה
8
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
9
הסר את העלים החיצוניים הגדולים, פגומים מן הכרוב ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
10
חותכים את ליבות הכרוב בסכין חדה ומוציאים בזהירות את כל שאר העלים, שומרים אותם שלמים וללא פגע ככל האפשר, (להיפטר מכל העלים הקטנים ולהשתמש בהם עבור סלט כרוב או מה שלא יהיה.) Blanch את עלי הכרוב בסיר של מים רותחים במשך 5 דקות, או עד גמיש. הפעל את העלים מתחת למים קרים ואז להניח אותם החוצה, כך שתוכל להעריך בדיוק כמה שמיכות אתה צריך לעטוף את המילוי. לאחר מכן, בזהירות לחתוך את הווריד המרכזי מן העלים כך שהם יהיו קלים יותר להפשיל. קחו את העלים החיצוניים הגדולים השמורים והניחו אותם על תחתית תבנית התבשיל, הניחו לחלק מהעלים לתלות את צידי המחבת. בידוד זה ימנע את לחמניות כרוב לשרוף על הקרקעית כאשר אפוי. השתמש בכל העלים שנראים טוב כדי להפוך את לחמניות כרוב. שים על 1/2 כוס מילוי הבשר במרכז הכרוב ומתחיל במה שהיה הגבעול, לקפל את הצדדים פנימה לגלגל את הכרוב כדי לסגור את המילוי.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
גלולגלול
מיםמים
בשרבשר
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
סכיןסכין
מחבתמחבת
סירסיר
11
מניחים את כרוב לחמניות זה לצד זה בשורות, בצד התפר למטה, במחבת תבשיל.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
12
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
13
יוצקים את שאריות רוטב העגבניות החמוץ והמתוק על לחמניות הכרוב. מקפלים את העלים התלויים מעל כדי לצרף ולשמור את הלחות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
כרובכרוב
גלולגלול
14
טפטוף העליון עם 2 כפות הנותרים של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
15
אופים במשך 1 שעה עד הבשר מבושל.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור