צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? לחמניות כרוב ממולא (Galumpkis) יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת מכילה 461 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, עגבניות, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו קל כרוב לחמניות (Galumpkis), כרוב לחמניות / Golabki / כרוב ממולא, ו כרוב ממולא לחמניות (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מעיל סיר 3 ליטר עם שמן ומניחים מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מוסיפים את השום ואת הטחון במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום
3
מוסיפים את העגבניות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
4
מוסיפים את החומץ והסוכר; מבשלים, עד שהרוטב מתעבה, כ 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומסירים מהחום.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
חומץ
רוטב
סוכר
5
מניחים מחבת על חום בינוני ומעיל עם 2 כפות של שמן זית. מטגנים את הבצל והשום במשך כ 5 דקות, עד רך. מערבבים את רסק העגבניות, התזה של יין, פטרוזיליה, ו 1/2 כוס של רוטב עגבניות חמוץ מתוק מוכן, לערבב לשלב ולאחר מכן לקחת אותו מהחום.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניות
רוטב עגבניות
שמן זית
פטרוזיליה
שום
בצל
יין
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מערבבים את בשר הקרקע בקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחון
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
7
מוסיפים את הביצה, את האורז מבושל, ואת תערובת בצל מוקפץ. לזרוק את המילוי יחד עם הידיים לשלב, העונה עם כמות נדיבה של מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
אורז מבושל
בצל
ביצה
8
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
9
הסר את העלים החיצוניים הגדולים, פגומים מן הכרוב ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כרוב
10
חותכים את ליבות הכרוב בסכין חדה ומוציאים בזהירות את כל שאר העלים, שומרים אותם שלמים וללא פגע ככל האפשר, (להיפטר מכל העלים הקטנים ולהשתמש בהם עבור סלט כרוב או מה שלא יהיה.) Blanch את עלי הכרוב בסיר של מים רותחים במשך 5 דקות, או עד גמיש. הפעל את העלים מתחת למים קרים ואז להניח אותם החוצה, כך שתוכל להעריך בדיוק כמה שמיכות אתה צריך לעטוף את המילוי. לאחר מכן, בזהירות לחתוך את הווריד המרכזי מן העלים כך שהם יהיו קלים יותר להפשיל. קחו את העלים החיצוניים הגדולים השמורים והניחו אותם על תחתית תבנית התבשיל, הניחו לחלק מהעלים לתלות את צידי המחבת. בידוד זה ימנע את לחמניות כרוב לשרוף על הקרקעית כאשר אפוי. השתמש בכל העלים שנראים טוב כדי להפוך את לחמניות כרוב. שים על 1/2 כוס מילוי הבשר במרכז הכרוב ומתחיל במה שהיה הגבעול, לקפל את הצדדים פנימה לגלגל את הכרוב כדי לסגור את המילוי.
מרכיבים שתצטרך
כרוב
גלול
מים
בשר
עוטף
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
סכין
מחבת
סיר
11
מניחים את כרוב לחמניות זה לצד זה בשורות, בצד התפר למטה, במחבת תבשיל.
מרכיבים שתצטרך
כרוב
גלול
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
12
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
13
יוצקים את שאריות רוטב העגבניות החמוץ והמתוק על לחמניות הכרוב. מקפלים את העלים התלויים מעל כדי לצרף ולשמור את הלחות.