כרוב ניצנים Bacony
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל כרוב ניצנים Bacony. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 182 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו כרוב ניצנים, בייקון הודו, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו כרוב ניצנים Baaji (כרוב ניצנים מתובל הודי), כרוב ניצנים קלוי של Kittencal / כרוב ניצנים, ו כרוב ניצנים (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה על חום גבוה.
בינתיים, לבשל את בייקון טורקיה במחבת גדולה, עמוקה, ללא מקל על חום בינוני עד השחמה והשומן הוא שניתנו, כ 7 דקות.
מוסיפים את השום והבצל למחבת עם הבייקון ומבשלים עד שהתרכך אבל לא השחמה, על 4 דקות.
מוסיפים את מרק העוף, מגבירים את החום גבוה ומביאים לרתיחה.
בואו להרתיח את המרק עד שהוא מופחת על ידי כשני שלישים, על 7 דקות.
הסירו את המחבת מהחום והניחו אותה בצד.
מוסיפים את כרוב הניצנים למים הרותחים. מרתיחים עד רך כאשר פירסינג עם סכין, 6 עד 7 דקות.
מסננים את הנבטים ומוסיפים אותם למחבת עם תערובת הבייקון.
מוסיפים את החמאה ואת הפקורינו רומנו ומערבבים על חום בינוני-גבוה עד שהחמאה והגבינה נמסים והטעמים משולבים.
מגישים את כרוב ניצנים בסגנון משפחתי ממרכז השולחן או מזנון.