כרוב ניצנים מטוגנים עם שאלוט, דבש וחומץ בלסמי
כרוב ניצנים מטוגן עם שאלוט, דבש, וחומץ בלסמי עשוי להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 3238 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 355 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. אם יש לך שאלוט, כרוב ניצנים, מלח ופלפל כשרים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו כרוב ניצנים קלוי וצלי שאלוט עם חומץ בלסמי, כרוב ניצנים צלוי בלסמי וצלי שאלוט, ו כרוב ניצנים עם בייקון וחומץ בלסמי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים דבש, חומץ בלסקי ופטרוזיליה בקערה קטנה ומניחים בצד.
קו תבנית אפייה מעוטרת בשכבה משולשת של מגבות נייר. בתנור ווק גדול או הולנדי, שמן חום עד 400 ° F.
מוסיפים חצי כרוב ניצנים וחצי שאלוט. טמפרטורת השמן תרד לכ-325 ° F. התאם חום כדי לשמור על טמפרטורה זו. לבשל, ערבוב ומסעיר עם עכביש מתכת עד כרוב ניצנים הם חום זהוב עמוק, על 4 דקות.
העברה לסדין אפייה מרופדת במגבת נייר. מחממים שמן ל 204° וחוזרים עם נבטים ושאלוט הנותרים.
העברת נבטים בצלצלים לקערה גדולה ולהוסיף רוטב. לזרוק לשלב, עונה לטעום עם מלח ופלפל, ומגישים.