כרוב ניצנים מקורמל עם חמוציות ובייקון
כרוב ניצנים מקורמל עם חמוציות ובייקון יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר מנות ראשונות שלך. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 140 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו מים, מלח, חמוציות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור חג המולד. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו כרוב ניצנים צלוי בייקון עם חמוציות, כרוב ניצנים מטוגן פאן עם בייקון וחמוציות, ו כרוב ניצנים עם בייקון, חמוציות ופקאנים (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, מעל חום גבוה, להביא את המים לרתיחה. בנדיבות מלח את המים ולהוסיף את כרוב הניצנים. מבשלים את הנבטים עד רוך בינוני כבר הגיע, על 8 עד 10 דקות.
בינתיים, בסיר גדול מעל חום בינוני מטגנים את הבייקון עד פריך, ערבוב מדי פעם.
הסר בייקון מהמחבת לצלחת מרופדת במגבת נייר. פורסים את הבייקון ומניחים בצד.
השאירו את שומן הבייקון במחבת ומוסיפים את הבצל האדום ו -3 כפות של החמאה.
לטגן עד הבצלים שקופים, על 2 עד 3 דקות. מערבבים את חומץ היין האדום וסוכר חום ומבשלים עד שהנוזל מופחת מעט, כ 5 דקות.
מסננים את כרוב הניצנים ממים ומוסיפים למחבת עם הבצל. מערבבים כדי מעיל ומוסיפים את הנותרים 1 כף חמאה. מערבבים בבייקון שמורות וחמוציות. מתבלים במלח ופלפל שחור סדוק טרי, לפי הטעם, ומעבירים לקערת הגשה להגשה.